Priyanka Chopra en haar Khiladi’s

De deelnemers van het derde seizoen van de realityshow Fear Factor – Khataron Ke Khiladi met Priyanka Chopra als gastvrouw werden op vrijdag 6 augustus aan de pers gepresenteerd. Chopra maakte een daverende entree bij de perspresentatie.

Het format van de show is veranderd en in plaats van 13 dames zijn er nu 13 heren geselecteerd voor de moeilijke, maar uitdagende taak. De deelnemers van dit keer zijn 13 heren: Dino Morea, Rahul Bose, Milind Soman, Cyrus Broacha, Terence Lewis, Abhishek Kapoor (Rock On regisseur), Armaan Ebrahim, Manjot Singh, Rahul Dev, Shabbir Ahluwalia, Ritwik Bhattacharya, Karan Singh en Angad Bedi.

Endemol India woordvoerder Deepak Dhar: “Voor een show die alle vooroordelen van angst heeft verbrijzeld en beroemdheden in waaghalzen heeft veranderd tillen wij dit seizoen het programma naar een hoger niveau. Fear Factor – Khatron Ke Khiladi is een driedubbele dosis van alles, van acties en stunts door zowel de deelnemers als Priyanka Chopra. Ik ben ervan overtuigd dat het publiek er van zal genieten. ”

Bedankt Akshay!
“Ik wil Akshay bedanken. Hij was zo geweldig in de laatste twee seizoenen van ‘Khatron Ka Khiladi’. Hij heeft de show al tot een hoger niveau gebracht en dat maakt mijn werk makkelijker. Ik hoef het allemaal maar over te nemen en de lijn verder te trekken. Het zou oneerlijk zijn om mij met hem te vergelijkingen”, zegt de actrice.

Voor de actrice is televisie het grootste medium om haar doelgroep te bereiken. “Er is een bepaalde regel dat wanneer acteurs stoppen met films, ze automatisch overschakelen naar het medium televisie. Ik heb geluk dat ik in een dergelijke fase van mijn carrière zit waar zowel goede films doe met getalenteerde mensen en daarnaast televisie kan doen.”

Fear Factor als debuut
Waarom koos zij voor Fear Factor als een tv-debuut? “Eigenlijk doe ik zo veel films op dit moment dat er geen tijd voor is voor televisie. Toen ‘Fear Factor’ mij wilde ik het heel graag doen, want het is mijn favoriete show en ik hou van spontane dingen … en het feit dat ik nu als vrouw de mannen kan uitdagen en lekker gemeen tegen ze kan zijn. Voor mij is dit een spannende ervaring en een nieuwe uitdaging. Wat het nog makkelijker maakte voor mij was dat de opnames maar 20 dagen in beslag namen. ”

Het derde seizoen wordt opgenomen in Brazilië en zal begin september van start gaan.

Lees ook:Priyanka Chopra gaat Fear Factor presenteren
Lees ook:Bachchan helpt met ontwerp logo KBC 4
Lees ook:Amitabh Bachchan keert terug op TV met KBC
Lees ook:Bollywood actrice Priyanka Chopra als jurylid in Project Runway
Lees ook:Priyanka Chopra: “Ik werk niet voor het geld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.