Geen Italian Job voor Katrina Kaif

Actrice Katrina Kaif heeft besloten om geen deel meer uit te maken van de Indiase remake van The Italian Job uit 2003. Waarom Kaif hiervoor heeft is een mysterie.

Kaif zegt dat de film niet meer in haar schema past. Onlangs tekende de actrice een nieuw project met Yash Raj Films. Tegelijkertijd, wanneer Dostana 2 werd uitgesteld tot december, moesten haar oorspronkelijke data voor deze opnames worden veranderd. Hoewel de actrice acht maanden geleden The Italian Job remake had ondertekend, moest ze het project verlaten omdat het beheren van data een probleem is geworden.

Het is schokkend dat de actrice een goede rol als deze zomaar laat gaan. Kaif zou namelijk de rol hebben gespeeld die in het origineel door Charlize Theron werd vertolkt. Er deden eerder diverse geruchten de ronde dat Kaif niet erg enthousiast over dit project zou zijn geweest. Ze had zelfs gevraagd om een aantal wijzigingen in het script.

Shit happens
Daarnaast is het de vraag waarom de actrice een film van het regisseurs-duo Abbas-Mustan zomaar laat gaan, vooral nadat haar laatste film met hen, Race, erg goed scoorde bij de Box Office. Toen Kaif hen vertelde dat het hele feestje waarschijnlijk niet door zou gaan, waren de twee nog redelijk positief over de ontwikkeling. Maar toen werden de opnamedata voor Dostana 2 verschoven naar het eind van het jaar. En omdat de opnames van The Italian Job eind november van start zouden gaan, konden Abbas-Mustan alleen nog maar toekijken.

Kort nadat de opnames van Dostana 2 werden verschoven, bood Yash Raj Films Kaif het project met Imran Khan aan, waarvan de opnames vanaf half september van start gaan.

Mustan, van het duo Abbas-Mustan: “Ja het is waar. Er zijn veel problemen over de opnamedata en Katrina behoort niet langer meer tot de cast. Vanaf nu hebben we Abhishek Bachchan, Neil Nitin Mukesh en Omi Vaidya in de film. We zoeken nog één acteur en twee actrices. Dit alles moet geregeld zijn in deze week. “

Lees ook:Indiase remake van The Italian Job
Lees ook:Omi Vaidya krijgt hoofdrol in The Italian Job remake
Lees ook:Opname Indiase Italian Job in november
Lees ook:Katrina Kaif gaat van Spanje naar Londen
Lees ook:Bobby Deol krijgt rol in Indiase ‘Italian Job’

0 reacties op “Geen Italian Job voor Katrina Kaif

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.