Documentaire over Sonu Nigam op OHM

Op zaterdag 11 september kunnen de fans van de Indiase zanger Sonu Nigam genieten van een documentaire over de transformatie in zijn leven. De documentaire wordt uitgezonden door OHM en is gemaakt door filmmaker Rishi Chamman.

Sonu Nigam staat bekend als één van de beste zangers uit India. Verschillende muziekgenres hebben de revue gepasseerd in zijn carriere; van liedjes uit Bollywoodfilms tot Indiase popnummers, van klassieke raga’s tot een optreden met het City of Birmingham Symphony Orchestra.

In deze documentaire maak jij persoonlijk kennis met Sonu Nigam. Wie is deze artiest? Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan? En welke plaats heeft het Hindoeïsme in zijn leven?

Op zoek naar de ware Sonu
Een paar jaar geleden verdween Nigam van het toneel. Het hectische leven van de Indiase filmindustrie begon zijn tol te eisen. Mensen bleken anders te zijn dan hij dacht en hij kreeg te maken met de ene teleurstelling na de andere. “Ik voelde me een jukebox; gooi er wat geld in en hij zingt voor je. Dat wilde ik niet meer”, zegt Nigam.

Een reis naar het Himalaya-gebied werd het keerpunt in zijn leven. De reis naar de top van het gebergte werd uiteindelijk een zoektocht op zoek naar zichzelf.

De documentaire is op zaterdag 11 september te zien op Nederland 2 om 11.30 uur en de herhaling is te zien op zondag 12 september om 15.00 uur.

Lees ook:Video’s: Sonu Nigam Live in Concert
Lees ook:Sonu Nigam concert uitverkocht
Lees ook:I Wanna Go remix met Britney Spears en Sonu Nigam
Lees ook:Pictures: Sonu Nigam Live in Concert
Lees ook:Het is bevestigd! Jay Sean en Sonu Nigam gaan samenwerken

0 reacties op “Documentaire over Sonu Nigam op OHM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.