Video’s: A.R. Rahman neemt nummer op met Dido

De Indiase Oscar winnende componist A.R. Rahman komt binnenkort met zijn eerste internationale single. De componist, wiens Oscar winnende track Jai Ho een internationale hype werd, werkte voor dit nieuwe nummer samen met popster Dido.

 
In de videoclip zien we Rahman, die op donderdag 6 januari alweer 45 jaar wordt, gekleed in een zwarte outfit. De clip is een teaser met alleen pianomuziek, zonder tekst.

Het nummer is getiteld, If I Rise, en is te vinden op de soundtrack van de nieuwste Danny Boyle film; 127 Hours. De film vertelt het real-life verhaal van een bergbeklimmer dat gevangen raakt tussen rotsblokken. Beluister hieronder het hele nummer.

Daar zeg je geen NEE tegen
“Ik was samen met A.R. Rahman in de studio voor een ander nummer en hij vroeg of ik aan dit nummer zou willen meewerken voor de soundtrack van 127 Hours. Ik had het boek gelezen en ben een grote fan van Danny Boyle, dus ik was er helemaal klaar voor. We hebben het nummer samen geschreven en gezongen,” twitterde Dido vorige maand.

Lees ook:Geen Oscar voor Rahman
Lees ook:Leadgitarist van MJ speelt voor A.R. Rahman
Lees ook:A.R. Rahman opnieuw genomineerd voor een Oscar
Lees ook:A.R. Rahman geeft Olympische Spelen Bollywoodtintje
Lees ook:Nieuwe film Danny Boyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.