“Vermijd corruptie”

Acteur Shah Rukh Khan dringt erop aan om corruptie te vermijden en India een beter land te maken door eerlijke burgers te zijn.

“De negativiteit moet verdwijnen. Er is zoveel corruptie en de toekomst kan alleen worden verbeterd door de jongere generatie, zodat de komende generaties trots kunnen zijn op dit land”, zei Khan tijdens zijn jaarlijks bezoek aan een Management Institute in Delhi.

Breng de volgende generaties niet in verlegenheid
“Het is mijn oprechte verzoek om niet mee te gaan wanneer het oplichting of corruptie betreft. Dagelijks komen er nieuwe zwendels aan het licht in kranten en op televisie. Dus ik verzoek jullie van de jonge generatie om geen dingen te doen waardoor de komende generaties in verlegenheid worden gebracht. Maak er het beste van, grijp je kansen en doe je best!  Ik wens jullie allemaal het allerbeste”, voegde hij eraan toe.

Een klein advies
Hij gaf de studenten ook nog een advies mee. “Veel mensen vragen me wat voor advies ik hen kan geven. Ik zal je eens vertellen; Ik was ooit bij een awarduitreiking met Mr. Bachchan en voordat ik het podium opging vroeg ik hem: ‘Meneer, heeft u nog een advies? ‘Hij antwoordde: “Check, voordat je het podium opgaat even netjes of je rits dichtzit. Dus dat deed ik voordat ik het podium opging en dat is het enige wat ik jullie kan adviseren. Zorg er altijd voor dat je rits dichtzit wanneer je iets doet in het leven en komt alles vanzelf op zijn pootjes terecht”, aldus Shah Rukh Khan.

Lees ook:Sonu Niigaam opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Happy Independence Day India!
Lees ook:Filmfare Cover van het jaar 2010
Lees ook:Indiase pers volop aanwezig bij onthulling MNIK Trailer
Lees ook:Shah Rukh Khan presenteert de nieuwe editie van Filmfare Magazine

Eén reactie op ““Vermijd corruptie”

  1. Malika

    Ik ben zelf nooit in India geweest en ik weet ook niet precies hoe het zit, maar als ik de films moet geloven wat corruptie betreft, dan vind ik dat SRK hier gelijk heeft. Nu maar hopen dat er ook daadwerkelijk naar hem (en anderen die corruptie proberen tegen te gaan) wordt geluisterd ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.