Poster Zindagi Na Milegi Dobara gekopieerd

Met veel enthousiasme werd de eerste poster van Zoya Akhtar’s tweede film Zindagi Na Milegi Dobara gepresenteerd. Maar dankzij een aantal oplettende filmliefhebbers komt nu naar buiten dat de poster een kopie is van een Hollywoodfilm.

Toen de poster op internet verscheen was de reactie overweldigend. Mensen hadden het over de originaliteit en spraken over hoe goed Hrithik Roshan er wel niet uitziet. Maar nu blijkt de poster verre van origineel te zijn. Het is gewoon een kopie van de in 2005 verschenen Hollywoodproductie Lords of Dogtown. De teleurstelling onder het publiek is dan ook groot.

Iets vergelijkbaars gebeurde ook met de film Anjaana Anjaani. Wellicht kan je je nog herinneren dat de makers van Anjaana Anjaani de eerste poster moesten verwijderen en vervangen, aangezien het een kopie betrof van de Oscargenomineerde film An Education uit 2009.

Lees ook:Anjaana Anjaani naar New York
Lees ook:Breaking News: Anjaana Anjaani verschijnt 1 oktober
Lees ook:Nieuwe poster Issaq: Gebrek aan originaliteit?
Lees ook:Eerste foto’s Anjaana Anjaani
Lees ook:Ranbir Kapoor doet stunts ondanks hoogtevrees en waterfobie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.