Salim-Sulaiman geven Lady Gaga Indiaas tintje

De hit Born This Way van de internationale popzangeres Lady Gaga heeft een Indiaas tintje gekregen. Het componistenduo Salim-Suleiman heeft een sitar-intro en dhol beats toegevoegd aan haar stem voor deze speciale remix.

De nieuwste versie van het nummer is geproduceerd door mediabedrijf Desi Hits.

Urban-desi versie
Gaga heeft ook een Urban-Desi versie van het nummer laten maken voor de Zuid-Aziatische markt in Groot-Brittannië. Deze versie is gemaakt en geproduceerd door Culture Shock en bevat een fusie van Bhangra en Dubstep.

In een persverklaring laat Anjula Acharia-Bath van DesiHits weten dat Gaga helemaal verliefd is geworden op India. DesiHits helpt haar op deze manier om zich op een vertrouwelijke manier te introduceren aan deze doelgroep.  “Het debuut van deze geremixte tracks is de eerste stap.”

“We hebben samengewerkt met vele Indiase muziekproducenten vanuit de hele wereld om ons respect en waardering voor onze Desi fans en muziekgemeenschap te tonen. We kijken uit naar meer Desi-samenwerkingsverbanden in de nabije toekomst,” aldus Troy Carter van Lady Gaga’s managementbedrijf.

Beluister hier beide nummers.

Salim-Sulaiman remix

Culture Shock remix

Lees ook:Cliptip: Britney Spears – Till the world ends (Culture Shock remix)
Lees ook:Culture Shock’s remix van In My City
Lees ook:Lady Gaga: Screw Hollywood, It’s all about Bollywood
Lees ook:Video: Bollywood hitsensaties Armaan Malik en Rapper Badshah komen beide eigen versie van Justin Bieber’s Sorry
Lees ook:Soundtrack Agneepath verschijnt 19 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.