John Abraham, de producent

Het is op dit moment erg stil rond John Abraham, maar dat betekent niet dat hij stil heeft gezeten. Abraham is namelijk niet alleen acteur, maar ook producent.

Zes maanden geleden startte Abraham met zijn eigen productiebedrijf: JA Entertainment. Hij is het bedrijf begonnen met vriend Sheel Kumar.

JA Entertainment heeft al drie commercials geproduceerd, waaronder een reclamespot voor een bekend cameramerk met Priyanka Chopra, geregisseerd door Tarun Mansukhani (regisseur van Dostana).  Abraham heeft de wens om 30 commercials per jaar te maken. Hij wil in een later stadium ook films produceren.

Het bedrijf van start gegaan zonder enige media-aandacht. Er is zelfs geen persbericht uitgestuurd. “John houdt niet zo van onnodige aandacht. Voor hem geldt: mijn werk spreekt voor mij.  Het is wel grappig om te vertellen dat mensen een totaal verkeerd beeld hebben van John. Ze zien hem als een grote spierbundel, zonder hersens. Ze zijn zich niet bewust van de intelligente zakenman die schuilgaat achter het gespierde lijf”, voegt de medewerker toe.

Kwaliteit belangrijk
Voor Abraham is de kwaliteit van de commercials belangrijker dan het verdienen van geld. “Hij heeft een aantal commercials geweigerd, omdat hij geen compromis wilde sluiten over de kwaliteit. Hij is in het bezit van een MBA-diploma (Master of Business Administration), heeft gewerkt in de reclamewereld en weet hoe deze wereld werkt. Als producent, is hij misschien niet op de set aanwezig tijdens de opnames, maar hij zorgt ervoor dat hij elke vergadering vooraf bijwoont, zodat hij weet wat er speelt en de opdrachtgevers kan voorzien van de beste creatieve ideeën”, aldus één van zijn werknemers.

Lees ook:John Abraham getrouwd
Lees ook:John Abraham is een leugenaar!
Lees ook:John Abraham gaat voor kwaliteit
Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – John Abraham
Lees ook:John Abraham onthult Jhootha Hi Sahi poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.