“Varsha heeft mijn verdwenen pistool gebruikt”

“Varsha pleegde zelfmoord met het pistool die ik al 30 jaar kwijt ben.” Dit vertelde zangeres Asha Bhosle aan de politie.

De 56-jarige dochter van de legendarische zangeres schoot zichzelf afgelopen maandag door het hoofd in het appartement van haar moeder, waar zij verbleef.

Uit het post-mortemverslag is gebleken dat Varsha is overleden aan een hersenbloeding. In het pistool zaten nog drie patronen.

Pistool
In eerste instantie vond de politie een pistool van Belgische makelij. Deze staat geregistreerd op naam van Anand, de jongste zoon Asha Bhosle. Op dinsdagavond werd in een gesprek met Asha Bhonsle duidelijk dat haar dochter haar pistool had gebruikt.

“Asha had aangifte gedaan en de politie ingelicht dat haar pistool kwijt was. Haar licentie was direct ingetrokken,” aldus inspecteur Pradip Lonandkar.

Hij voegt toe dat het pistool dat op naam van Anand staat ook in bezit is genomen. “Anand is momenteel niet in het land en keert binnenkort terug. Wij hopen hem donderdag te spreken.”

De politie is met een onderzoek gestart naar hoe Varsha het verloren pistool heeft gevonden en of ze het wapen 30 jaar geleden heeft verstopt.

Varsha Bhosle
Varsha Bhosle werkte als freelance journalist en schreef columns voor Rediff.com, The Sunday Observer en de Gentlemen Magazine. Daarnaast was ze tevens zangeres en vaak naast haar moeder op het podium te vinden. Ze was gescheiden van sportjournalist Hemant Kenkre.

Varsha was al enige jaren zeer depressief en probeerde eerder in 2008 en 2010 zelfmoord te plegen door een zware dosis aan slaappillen te slikken.

Lees ook:Dochter Asha Bhosle pleegt zelfmoord
Lees ook:Oudste zoon Asha Bhosle overleden
Lees ook:Facebookpagina vraagt ‘Gerechtigheid voor Jiah Khan’
Lees ook:Asha Bhosle: “Sommige films te oridinair”
Lees ook:Bollywood-actrice Jiah Khan pleegt zelfmoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.