Crematie Yash Chopra maandagmiddag

Filmmaker Yash Chopra, die op zondagavond op 80-jarige leeftijd is overleden, wordt morgenmiddag om 15:00u Indiase tijd worden gecremeerd in het Chandan Wadi Crematorium in Juhu.

“Van 9 tot 12 uur is iedereen welkom in Yash Raj Films studio in een buitenwijk Andheri om hun medeleven te betuigen. Hij (Chopra) wordt morgen om 15:00u gecremeerd op Chandan Wadi,” aldus een woordvoerder van YRF woordvoerder.

De legendarische filmmaker overleed op zondag 21 oktober in het Lilavati Hospital in Mumbai. Op 13 oktober werd Chopra opgenomen nadat hij werd
gediagnosticeerd met dengue (knokkelkoorts). De 80-jarige regisseur is vandaag overleden aan de gevolgen van multi-orgaanfalen. “Hij overleed aan de  gevolgen van dengue en orgaanfalen. Hij lag in de ICU, ” aldus Dr. Sudhir, woordvoerder van het Lilavati Hospital.

Nadat het bericht van zijn overlijden door Shah Rukh Khan en Aditya Chopra werd verspreid (Chopra beschouwde Khan als zijn derde zoon) bracht een aantal beroemdheden, waaronder Dilip Kumar, Saira Banu en Anil Kapoor een bezoek aan het ziekenhuis.

Het lichaam van de regisseur/producent is overgebracht naar YRF Studios, waar momenteel meerdere sterren hun laatste eer aan de filmmaker te bewijzen.

Lees ook:Foto’s: Standbeeld Yash Chopra onthuld
Lees ook:Breaking News: King of Romance – Yash Chopra overleden
Lees ook:Gerenommeerde ghazal zanger Jagjit Singh overleden
Lees ook:Geen romantiek in de Zwitserse alpen?
Lees ook:Filmmaker Ravi Chopra overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.