Waheeda Rahman in tranen na onthulling standbeeld Dev Anand

Actrice Waheeda Rehman was in tranen toen ze eerder deze week de levensechte standbeeld van messing van legende Dev Anand onthulde. 

“Hij is helaas niet meer onder ons tijdens de onthulling van zijn standbeeld, maar zijn naam zal voor altijd blijven bestaan. Hij leeft voor eeuwig voort in onze herinneringen”, aldus Rehman.

Het beeld werd onthuld op de Bandra Bandstand Promenade en maakt deel uit van de UTV Stars ‘Walk of the Stars’.

Hij was simpel
Rehman, die haar debuut maakte tegenover Dev Anand met de film CID uit 1956 en in totaal in zeven films met hem te zien was, zegt dat de acteur altijd met zijn tijd meeging, maar toch altijd een eenvoudig persoon is gebleven.

“Dev Saab was zeer modern en jong in zijn gedachten, maar leefde altijd een simpel leven. Hij heeft nooit stijlvolle auto’s gehad, een groot verjaardagsfeest of sterallures. Toen ik mijn eerste film met hem deed was hij een grote ster. Maar hij heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik een nieuwkomer was. Hij was altijd vriendelijk en coöperatief “, zegt de 76-jarige actrice.

Ook Suneil Anand, zoon van Dev Anand, was bij de onthulling aanwezig. “Ik ben zeer ontroerd en vereerd dat mijn legendarische vader wordt geëerd. Dank u wel.”

Dev Anand
Dev Anand begon zijn acteercarrière in 1946 met de film Hum Ek Hain. Hij werkte 65 jaar als acteur en filmmaker in Bollywood en liet een onuitwisbare indruk achter met klassiekers als Baazi, Paying Guest, Guide, Jewel Thief en Hare Rama Hare Krishna.

Anand overleed vorig jaar aan een hartstilstand in Londen. Hij was 88 jaar.

Lees ook:Ajay Devgn: “Over 30-40 jaar zijn mensen ons vergeten”
Lees ook:Foto’s: Standbeeld Yash Chopra onthuld
Lees ook:Bollywood-legende Dev Anand overleden
Lees ook:Video: Hrithik wordt opgemeten voor zijn wassenbeeld
Lees ook:Zoon wilt Dev Anand spelen in biopic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.