Priyanka Chopra, het gezicht voor Guess

Priyanka Chopra, actrice, zangeres en voormalig Miss World, is benoemd tot een Guess Girl. Hiermee is zij de eerste vrouw van Indiase afkomst die deze eer toekomt.

De 31-jarige verschijnt in de printadvertenties voor de komende kerstperiode. De serie van zwart-wit foto’s zijn genomen door niemand minder dan zanger Bryan Adams.

Sophia Loren
De creative director van Guess, Paul Marciano, zegt dat Chopra hem doet denken aan een jonge Sophia Loren. ” Priyanka doet mij denken aan een jonge Sophia Loren en andere de topactrices uit de jaren 1950. Haar vertrouwen, kracht en sensualiteit weerspiegelen de kwaliteiten waar ik altijd naar op zoek ben in een model.”

“Met de enorme groei van de Indiase filmindustrie op het wereldtoneel en gezien het feit dat Guess een populair merk is in maar liefst 87 landen, hebben we een geweldige wereldwijde brand ambassadeur gevonden in Priyanka, een multi-getalenteerde, dynamische en talentvolle dame.”

Vereerd
Priyanka zegt: “Zolang als ik mij kan herinneren is Guess altijd het epicentrum van de mode voor vrouwen. Ik voel mij vereerd om het gezicht te zijn van het merk Guess en deel uit te maken van deze iconische campagne.”

“Guess is ambitieus en een inspiratie voor vrouwen over de hele wereld en ik ben ervan overtuigd dat dit een opmerkelijke kans die op zijn eigen manier grenzen laat verdwijnen en de wereld kleiner maakt.”

“Wanneer je er goed uit ziet, voel je je geweldig…..en voor mij is dat precies wat Paul Marciano probeert te zeggen met deze foto’s en waar het merk Guess voor staat.”

Lees ook:Katrina Kaif is vierde Indiase gezicht voor L’Oreal
Lees ook:Preview: Help (13 augustus 2010)
Lees ook:Hrithik en Priyanka verkozen tot meest sexy Aziatische man en vrouw
Lees ook:Manish Paul is 14 kilo afgevallen voor Bollywooddebuut
Lees ook:Video: Ranbir Kapoor zag voetbalcarriere wel zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.