Katrina Kaif krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds

Na Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai Bachchan, Hrithik Roshan, Salman Khan, Kareena Kapoor Khan en Madhuri Dixit is actrice Katrina Kaif de volgende Bollywoodster die een wassenbeeld krijgt in Madame Tussauds.

Bollywoodfans konden via de website van Madame Tussauds hun stem uitbrengen op hun favoriete Bollywoodster. Het wassenbeeldenmuseum maakte vandaag bekend dat Kaif volgend jaar zal worden toegevoegd aan de Bollywoodcollectie in Londen.

Poll
“Ons eerste wassenbeeld van een Bollywoodster werd beslist door een poll en dat resulteerde in een wassenbeeld van superster Amitabh Bachchan in 2000″, aldus Nicole Fenner, PR Manager voor Madame Tussauds Londen.

“Nu, bijna 15 jaar en zeven wassenbeelden later, hebben de fans opnieuw besloten wie zij hier willen zien en dat is geworden Katrina Kaif. Wij zijn zeer blij dat zij samen met ons werkt om haar evenbeeld te creëren en we kijken er naar uit om deze volgend jaar in het voorjaar van 2015 te onthullen”, aldus Fenner.

Een geweldige eer
“Ik ben erg blij dat Madame Tussauds Londen mijn wassenbeeld zal creëren. Het feit dat dit mogelijk is gemaakt door mijn fans maakt het nog specialer”, aldus Kaif.

“Het is een geweldige eer te worden gevraagd en volgend jaar tussen iconen van de Indiase filmindustrie te mogen staan. Ik kan niet wachten om te beginnen aan deze creatie en mezelf volgend jaar te ontmoeten als wassenbeeld van wax!”

£ 150.000
De 30-jarige actrice werkte nauw samen met de beeldhouwers en kunstenaars van het museum om kleding en een pose te bedenken voor het figuur. Recent werden in Mumbai al haar afmetingen genomen om een nauwkeurig beeld te kunnen creëren. Een team van 20 kunstenaars zal werken aan het beeld dat ongeveer £ 150.000 (€ 188.762) zal kosten om te produceren.

Sinds de introductie van het eerste wassenbeeld van Amitabh Bachchan in 2000 zag Madame Tussauds een aanzienlijke stijging van het aantal Aziatische bezoekers.

Bekijk de video

Bekijk de foto’s

Lees ook:Foto’s: Hrithik Roshan’s wassenbeeld onthuld
Lees ook:Exclusieve foto’s: Madhuri Dixit onthult wassenbeeld in Londen
Lees ook:Exclusief! Madhuri Dixit krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds
Lees ook:Krijgt Kareena Kapoor een wassenbeeld?
Lees ook:Hrithik Roshan krijgt wassenbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.