Ranbir Kapoor en Katrina Kaif gaan volgend jaar trouwen

De geruchten waren sterk en nu heeft acteur Ranbir Kapoor eindelijk het nieuws bevestigd. Eind 2016 stapt hij in het huwelijksbootje met vriendin Katrina Kaif.

Kapoor, die altijd geheimzinnig is geweest over zijn priv├ę-leven, zegt dat hij liever niet reageert op roddels. “Ik kom uit een filmfamilie. Ik weet dat er roddels worden geschreven. Voor mij is het simpel. Ik probeer niet te reageren op roddels en niet teveel na te denken over mezelf.”

Over zijn huwelijksplannen meld hij het volgende. “Op dit moment zijn wij beide zeer druk met ons werk. Wij zien geen mogelijkheid om nog dit jaar in het huwelijksbootje te stappen. Daarom hebben we samen besloten om de huwelijksdatum te verschuiven naar eind volgend jaar.”

“Wij zijn zeer zeker over elkaar en over onze relatie. Als wij er nu niet over spreken dan betekent dit dat we geen respect hebben voor onze relatie.” Hij voegt toe dat hij 33 is en dat dit voor hem het juiste moment is om te trouwen en aan een gezin te beginnen. “Katrina denkt hier hetzelfde over.”

Kapoor en Kaif werden verliefd tijdens de opnames van hun eerste film samen, Ajab Prem Ki Ghazab Kahaani. Het stel werkte daarna samen in Prakash Jha’s Raajneeti en momenteel werken ze samen aan de film Jagga Jasoos.

Lees ook:John Abraham gaat nog dit jaar trouwen
Lees ook:Huwelijksdatum Khan en Kapoor verschoven naar december
Lees ook:John Abraham openhartig over relatie
Lees ook:Kareena Kapoor praat mond voorbij over relatie Ranbir-Katrina?
Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.