Ranbir Kapoor: “Ik verdien alle kritiek voor mijn flops”

Zijn laatste drie films werden flops. Zowel het publiek als de media is nogal sceptisch over Ranbir Kapoor’s volgende film getiteld Tamasha. De 33-jarige acteur zegt echter dat hij elk greintje van kritiek verdiend.

Toen Kapoor in 2007 zijn debuut maakte in Bollywood met de film Saawariya werd hij uitgeroepen tot de volgende grote ster van de huidige generatie. En met elke film bleek hij dit waar te maken. Maar de laatste twee jaar word hij geconfronteerd met zware kritiek voor zijn films Beschaam, Roy en Bombay Velvet.

“Ik ben niet van mening dat critici erg hard zijn geweest. Gedurende mijn carrière heb ik een geweldige respons gekregen op mijn werk.”

“Ik heb bepaalde keuzes gemaakt en helaas hebben deze niet gewerkt. Dus ik verdien de kritiek die ik heb ontvangen, want ik ben verantwoordelijk voor de keuzes die ik maak. Ik heb altijd alle lof met open armen ontvangen en datzelfde moet ik doen met de kritiek die ik ontvang.”

“Gelukkig heb ik ook veel steun gekregen van mijn fans”, voegt hij toe.

Tamasha, met in de hoofdrollen Ranbir Kapoor en Deepika Padukone, is geregisseerd door Imtiaz Ali en staat gepland voor een release op 27 november.

Wat vind jij van alle kritiek op zijn laatste paar films? En wat zijn jouw verwachtingen van de film Tamasha?

Lees ook:Saqib over zijn ontmoeting met Ranbir Kapoor
Lees ook:Rishi Kapoor trots op zoon Ranbir
Lees ook:Trailer: Rockstar (11 november 2011)
Lees ook:Barfi! ontvangt staande ovatie in Zuid-Korea
Lees ook:Regisseur Cocktail ontvangt compliment van Yash Chopra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.