Video: Priyanka Chopra wint People’s Choice Award voor Favorite New Actress

Bollywood actrice Priyanka Chopra is de eerste Zuid-Aziatische actrice die gisteren een van de meeste populaire awards in Hollywood, People’s Choice Award, in ontvangst mocht nemen. De Bollywood diva won in de categorie van Favoriete Nieuwe Actrice voor haar debuut in de Amerikaanse tv-serie Quantico.

De 33-jarige, die de rol van een FBI-agent Alex Parish vertolkt in de serie, won in de categorie van actrices als Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele en Marcia Gay Harden.

Chopra bedankte haar fans via Twitter voor hun stem en onvoorwaardelijke liefde. “Ik voel mij zo gelukkig! Ik wil iedereen die op mij heeft gestemd voor de #PCAs ontzettend bedanken! Dank U aan iedereen die voor mij op de #PCAs gestemd! Mijn # PCManiacs-ik ben niets zonder u! Veel Liefde!”

Dit is niet de eerste keer dat India wordt vertegenwoordigd op een internationaal platform, maar deze overwinning van de voormalige Miss World zorgt er zeker wel voor dat India opnieuw wereldwijde bekendheid geniet.

Laten we hopen dat onze ‘Desi-Girl’ meer harten weet te veroveren en in de toekomst meer onderscheidingen mag ontvangen.

Lees ook:Video: Debuutsingle Sonakshi Sinha ‘Aaj Mood Ishqholic Hai’ nu uit
Lees ook:Premiere ‘Lahore’ op het Salento Internationaal Film Festival
Lees ook:“7 Khoon Maaf is een sinistere komedie”
Lees ook:Hrithik en Priyanka verkozen tot meest sexy Aziatische man en vrouw
Lees ook:Priyanka Chopra, nu ook te vinden op YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.