YRF reageert geirriteerd op Indiase media

Waar een persoon op een filmset wel allemaal niet voor kan zorgen….

De afgelopen weken werd er heftig gespeculeerd over de titel van de nieuwe Yash Chopra film, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma.

Dit was naar aanleiding van een tekst dat op de clapperboard werd gelezen door een aanwezige op de set. Die persoon maakte hier meteen een foto van en verspreidde deze via diverse sociale netwerken.

Lekkage

De set van de Yash Chopra film wordt een zogenaamde ‘closed set’ genoemd, maar het lijkt opener dan ooit. Eerder lekte al diverse video’s uit van de opnames in Londen en nu werd een titel verspreid. En hoewel dit ook kon gaan om een werktitel (die vaak op clapperboards wordt vermeld) of om de titel van een scene of een liedje, werd het de wereld ingeworpen als de officiële titel van de film. En dit was zonder de bevestiging van Yash Chopra.

En hoewel Yash Raj Films herhaaldelijk bevestigde dat de film nog altijd titelloos is, bleven media en het publiek op sociale netwerken helaas vasthouden aan de titel. Dit zorgde voor de nodige irritatie bij het productiebedrijf Yash Raj Films.

Vandaag verscheen dan ook opnieuw een officieel persbericht, waarin duidelijk wordt ontkend dat London Ishq de titel van de Yash Chopra film is.

PERSBERICHT
Ondanks herhaalde bevestigingen dat de Yash Chopra film nog geen titel heeft, blijven media de titel London Ishq vermelden in hun berichtvoering. Dit is volkomen ongegrond, onjuist en schadelijk voor de film.

Wij vinden het zeer spijtig te zien dat een aantal individuele ontkenningen van onze kant zijn genegeerd.

Via deze weg zouden wij graag de personen die ons hebben benaderd en op verantwoorde wijze zijn omgegaan met de informatie willen erkennen en bedanken. Tevens verzoeken wij de rest om de naam London Ishq niet meer te gebruiken in uw berichtgeving.

YRF begon in de derde week van februari met de opnames van de nog titelloze film, met in de hoofdrollen Shahrukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma. De belangstelling voor deze film is enorm groot. De film brengt tevens het bekroonde duo van AR Rahman en Gulzar samen die,  in samenwerking met Yash Chopra, een aantal prachtie en betekenisvolle nummers creërden.

De film staat gepland voor een Diwali 2012 release.

In de tussentijd, wacht u alstublieft op onze aankondiging van de titel van deze langverwachte film.

Lees ook:Persbericht: Yash Chopra’s film heeft nog geen titel
Lees ook:Video: Ishq Shava (Jab Tak Hai Jaan)
Lees ook:Eerste officiele foto van Yash Chopra’s nieuwe film
Lees ook:Exclusief! First Look: Yash Chopra maakt filmtitel bekend
Lees ook:Nieuwe foto’s: Op de set van Yash Chopra’s nieuwe film

0 reacties op “YRF reageert geirriteerd op Indiase media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.