Persbericht: Yash Chopra’s film heeft nog geen titel

De Indiase media zou de Indiase media niet zijn als ze niet door zouden gaan met de vele speculaties over de titel van de nieuwe Yash Chopra film.

Nadat een aantal maanden geleden werd aangenomen dat de film London Ishq zou heten, moest Yash Raj Films ingrijpen met een persbericht om de geruchten te stoppen.

Een aantal dagen geleden meldde een website dat het productiebedrijf de film nu Yeh Kahaan Aa Gaye Hum heeft genoemd. En ook nu, tot grote irritatie bij Yash Raj Films, moeten ze opnieuw een persbericht eruit doen om ook dit weer te ontkennen.

Persbericht

Het is zeer teleurstellend om te zien dat diverse media, ondanks dat wij dit hebben ontkend, nog altijd berichten dat de nieuwe film van Yash Chopra, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma, de titel Yeh Kahaan Aa Gaye Hum heeft gekregen.

Dit is volledig ongegrond en de film is nog altijd titelloos. En terwijl sommige deze fout vrij direct hebben gecorrigeerd zien wij dat het bericht alsnog door anderen wordt overgenomen of verder wordt verspreid.

Wij verzoeken iedereen geduld te hebben en te wachten op een officiƫle aankondiging vanuit YRF. De film staat gepland voor een Diwali release.

Zou de media nu wel willen wachten?

Lees ook:Shah Rukh Khan: “Zodra we een titel hebben, hoor je het”
Lees ook:YRF reageert geirriteerd op Indiase media
Lees ook:Geen vertraging voor Dhoom 3
Lees ook:Exclusief! First Look: Yash Chopra maakt filmtitel bekend
Lees ook:Yash Chopra, Bedankt!

0 reacties op “Persbericht: Yash Chopra’s film heeft nog geen titel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.