PERSBERICHT: Lancering Star TV kanalen bij Ziggo

Ziggo – de grootste kabeloperator in Nederland, heeft haar aanbod van Aziatisch Entertainment in januari 2013 versterkt door de toevoeging van Star Plus en Star Gold, als onderdeel van haar Hindi pakket. Star TV geldt als trendsetter en vlaggenschip voor Hindi programma’s.

Zo is Star Plus het best gewaardeerde ‘general entertainment’ kanaal terwijl Star Gold bekend staat als het beste Bollywood filmkanaal.

Star TV kwam gisteren met een officieel persbericht.

Star TV
Star TV is mondiaal marktleider op het gebied van Hindi programmering. Star Plus is wereldwijd het nr.1 TV kanaal in ‘general entertainment’ en biedt 24-uur premium Hindi programmering. Denk maar eens aan drama, reality shows, culturele en religieuze shows
en kookprogramma’s, maar ook aan komedies, exclusieve Bollywood events en de laatste Bollywood blockbusters, allemaal volledig Engels ondertiteld.

Volgens de laatste gegevens van het Engelse BARB (Broadcaster’s Audience Research Board) en het Indiaase TAM
(Television Audience Measurement), officiële instanties voor kijkcijfermetingen, is Star Plus het best bekeken Hindi kanaal in zowel India als Groot-Brittannië.

Star Gold
Star Gold is een doorlopend, 24-uurs Bollywood filmkanaal, ondertiteld in het Engels. Het heeft een van de grootste Bollywoodfilm collecties ter wereld en is het nr. 1 Hindi filmkanaal in de Europa. Kijkers kunnen de mooiste filmpremières als eerste exclusief op
Star Gold bekijken.

Star’s Sr. Vice president UK en Europa, Yeshpal Sharma, is blij met de overeenkomst. Hij zei het volgende over de lancering:

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Ziggo en zijn erg blij dat Ziggo Star’s kracht en betrokkenheid met de Zuid-Aziatische gemeenschap in Nederland heeft onderkend waardoor Star de band de aankomende jaren verder kan ontwikkelen en versterken. Wij hebben onze binding met de Zuid-Aziatische gemeenschap het laatste jaar naar een hoger niveau gebracht, zowel via TV, online als via diverse events. We zien er naar uit om samen met Ziggo deze cross-mediale aanpak verder uit te bouwen.”

Kanalen
Star Plus (EPG positie 657) and Star Gold (EPG positie 659) zijn beschikbaar vanaf januari 2013, als onderdeel van het Hindi pakket voor €25.37 per maand. Voor een abonnement kunt u naar website www.ziggo.nl surfen. Voor meer informatie over Ziggo zelf staat u www.ziggo.com ten dienste. Voor meer informatie over STAR TV bezoekt u www.uk.startv.com

Over STAR
Star Network heeft het Zuid-Aziatische televisielandschap vormgegeven; 33 SD en 5 HD TV kanalen in 8 verschillende talen met meer dan 400 miljoen kijkers elke week in India en 100 andere landen wereldwijd. Star is een volledige dochteronderneming van News Corporation.

Lees ook:PERSBERICHT: Ziggo breidt Hindi-pakket uit
Lees ook:Win kaarten voor muzikale avond met Abhijeet Sawant en Karan Pangali
Lees ook:Ranbir Kapoor gaat op wereldtour
Lees ook:Ra.One naar Zuid-Korea
Lees ook:Gratis Bollywoodfilms op YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.