Katrina Kaif viert verjaardag met familie in Spanje

Katrina Kaif werd op vrijdag 16 juli, 26 jaar. De actrice had voor dit jaar geen grote plannen voor een verjaardagsfeest. Ze was gewoon lekker aan het werk voor Zoya Akhtar’s Zindagi Milegi Na Dobara in Spanje. Maar om niet geheel alleen te zijn liet de actrice haar zusjes overvliegen.

“Mijn twee jongste zusjes zijn bij mij op mijn verjaardag, dus ik vier het toch een klein beetje. Maar ik kan mij geen betere verjaardag voorstellen dan deze. Ik werk met één van de coolste regisseurs ooit en dat is op zich al een prachtig cadeau.”

Kaif is geboren in Hong Kong, opgegroeid op Hawaii, in Amerika en later in Engeland. Haar vader is van Kashmir en haar moeder is afkomstig uit Engeland. Kaif begint op haar veertiende met haar modellencarrière.

In 2003 wordt ze ontdekt door een filmmaker debuteert later dat jaar in de film Boom. Hoewel de film flopt, valt Kaif op bij acteur Salman Khan. Hij zorgt voor de nodige ‘push’ in haar carrière.  Kaif spreekt geen Hindi en haar stem wordt in de film Maine Pyaar Kyun Kiya ingesproken door een ander.

Kaif besluit keihard te gaan werken aan haar Hindi en in Namastey London hoort het publiek eindelijk haar eigen stem. De glamourrollen komen op haar af en ze neemt ze allemaal aan. Dit brengt haar in de spotlight, maar het zorgt er tegelijkertijd voor dat zij niet wordt gewaardeerd voor haar acteertalent. Dit zit haar dwars en ze begint kieskeuriger te worden in het kiezen van het juiste script.

Na de glamourrollen volgt in 2008 de film Race, waarin ze het publiek zichzelf van een hele andere kant laat zien. Deze film breekt voor haar de barrière. Dit succes wordt opgevolgd door haar rollen in New York, Ajab Prem Ki Ghazab Kahani en dit jaar Raajneeti.

Nu, zeven jaar later, behoort Kaif tot de meest succesvolle actrices uit Bollywood.

Lees ook:Katrina Kaif wint award voor Beste Actrice
Lees ook:Katrina Kaif’s eerste officiele itemsong
Lees ook:Katrina Barbie ligt volgende maand in de winkels
Lees ook:Video: Aditya Roy Kapur in gesprek met Katrina Kaif
Lees ook:Katrina Kaif schrijft open brief aan media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.