Priyanka Chopra viert 28ste verjaardag op Phuket

Katrina Kaif was niet de enige actrice die dit weekend haar verjaardag mocht vieren.

Op zondag 18 juli vierde actrice Priyanka Chopra haar 28ste verjaardag.  De actrice is de laatste maanden erg druk geweest met de opnames voor Anjaana Anjaani en Saat Khoon Maaf, en dus besloot zij met haar verjaardag er even tussenuit te gaan. Ze vertrok op vrijdag met zes vrienden naar het Thaise eiland Phuket.

De actrice had haar opnameschema zo bepaald zodat zij op haar verjaardag kon zijn. Op Twitter wilde ze niet bekendmaken waar ze precies naartoe zou gaan. Het enige wat ze kwijt wilde was: “En nu eindelijk een vakantie vol zonden met mijn vriendinnen. Ik heb hier zo lang naar uitgekeken!”

Chopra keert op 27 juli terug naar Mumbai.

Korte biografie
Priyanka Chopra wint in 2000 de Miss World titel. In 2003 maakt ze haar debuut in Bollywood met de film The Hero: Love Story of a Spy. Dit wordt gevolgd door Andaaz, waarin ze te zien is naast Akshay Kumar, waarmee ze zichzelf op de kaart weet te zetten.

In 2004 ontvangt ze goede kritieken voor haar negatieve rol in de film Aitraaz. Ze vertelt echter in een interview dat zij geen idee had waar ze mee bezig was, maar alleen afging op de aanwijzingen van de regisseur. De film opent de deur naar meer gevarieerdere rollen voor de actrice.  Na het succes van Aitraaz speelt ze in de commerciële films Mujhse Shaadi Karoge,  Bluffmaster, Krrish en Don-the Chase Begins. Maar het is de film Fashion, van regisseur Madhur Bhandarkar, die haar in de lijst van topacteurs weet te plaatsen. Chopra ontving voor haar rol zelfs een National Award.

Sinds dat moment was er geen weg meer terug.

Het succes van Fashion werd gevolgd door Dostana en Kaminey. Hierna was ze ook te zien in What’s Your Rashee en Pyaar Impossible, die het minder goed deden bij het grote publiek.

En voor de komende periode heeft mevrouw Chopra ook genoeg te doen. Momenteel is zij druk met de opnames van Anjaana Anjaani en Saat Khoon Maaf. Direct daarna zal Chopra starten met de opnames voor het tv-programma Khatron Ke Khiladi (Indiase Fear Factor). Hierin moet ze in topvorm zijn om gevaarlijke en gewaagde stuntscènes te kunnen uitvoeren. Vorige week werd bekend dat de opnames in Brazilië zullen plaatsvinden. En begin volgend jaar beginnen de opnames voor Don 2 – The Chase Continues.

Lees ook:Priyanka is ‘Kamini’ in Saat Khoon Maaf
Lees ook:Priyanka Chopra geeft voorkeur aan negatieve rollen
Lees ook:“7 Khoon Maaf is een sinistere komedie”
Lees ook:Priyanka Chopra niet comfortabel met naaktheid in films
Lees ook:Chat met Priyanka Chopra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.