Preview: Apartment (23 april 2010)

Magna Films en producent Vikram Hira presenteren de thriller Apartment, die wordt geregisseerd door Jagmohan Mundhra, met in de hoofdrollen Rohit Roy, Tanushree Dutta, Neetu Chandra en Anupam Kher.

Preeti Sengupta (Tanushree Dutta) is stewardess en woont samen met haar vriend Karan Malhotra (Rohit Roy). Ze delen een mooi appartement in een noordelijke buitenwijk van Mumbai en zijn goed bevriend met hun buurman, de dichter en tekstschrijver Madhusudan Tanha (Anupam Kher). Madhusudan is een alleenstaande man  en woont met zijn enige metgezel, de Perzische kat Shehzadi.

Preeti is een jaloerse en bezitterige vriendin. Ze verdenkt haar vriend ten onrechte van ontrouw en gooit hem het huis uit. Al gauw beseft ze dat ze de huur van het appartement niet meer kan betalen.

Op advies van haar collega gaat ze op zoek naar een huurder, die mee kan delen in de kosten. Neha Bhardwaj (Neetu Chandra), reageert op haar advertentie. Neha is een bescheiden en eenvoudige jonge vrouw. Zeer onder de indruk van haar eenvoud en gedrag, is Preeti verheugd dat ze de ideale huisgenoot heeft gevonden. Ze raken erg goed bevriend met elkaar en zo ontstaat een hechte vriendschap tussen beiden ……. totdat alles, langzaamaan rampzalig fout begint te gaan. Het schijnbaar normale leven van Preeti neemt een andere wending aan, waarbij ze te maken krijgt met een reeks van schokkende incidenten.

Is dit allemaal toeval of veroorzaakt iemand met opzet al deze problemen? Is Neha werkelijk zo simpel als ze op het eerste gezicht lijkt? Zal de band tussen Preeti en Neha worden verbroken? Is er sprake van wantrouwen, bedrog en verraad? Zal de relatie tussen Preeti en Karan ooit weer worden zoals het was?

De thriller Apartment komt vrijdag 23 april wereldwijd uit.

Lees ook:“Bhojpuri film Deswa spreekt over migratieproblematiek”
Lees ook:Foto’s en video: Bollywood ontmoet Oprah Winfrey
Lees ook:Regisseur vindt filmtitel via Twitter
Lees ook:Anupam Kher in Netflix serie Sense8
Lees ook:Preview: Wake Up Sid! (2 oktober 2009)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.