Preview: Break ke Baad (26 november 2010)

Abhay Gulati en Aaliya Khan kennen elkaar al sinds hun vierde levensjaar.  De vriendschap slaat om in liefde op de prille leeftijd van 15, wanneer Abhay realiseert dat Aaliya het meisje is waar hij de rest van zijn leven mee wilt doorbrengen


Aaliya droomt al sinds jaar en dag van een carrière als actrice en ze heeft er alles voor over om die droom te verwezenlijken. Abhay daarentegen is nog altijd erg onzeker over wat hij wil gaan doen. Hun relatie bloeit ondanks de verschillende persoonlijkheden, maar dit betekent ook dat de verschillen tussen hen steeds groter worden.  

De break
Er breekt een pijnlijk moment aan wanneer Aaliya besluit om in Australië te gaan studeren. Abhay weet niet hoe hij met de situatie moet omgaan. Hij is bang dat hij Aaliya voorgoed zal verliezen in deze langeafstandsrelatie.  Ze besluiten de relatie te beëindigen om uit te vogelen wat ze werkelijk willen doen met hun leven. De keuzes die ze vanaf dit moment maken is een test om te zien hoe sterk de relatie is.  

Break ke Baad
Aaliya heeft alles en iedereen op het spel gezet om haar droom te verwezenlijken, maar beseft gaandeweg dat succes een geweldig iets is om te hebben, maar geen waarde heeft wanneer je niemand hebt om je vreugde mee te delen. Abhay zet zijn ego, waardigheid en zelfrespect op het spel en realiseert zich dat er niets mooiers is dan te zien hoe je droom, als een puzzel; stukje voor stukje, tot leven komt.

Abhay en Aaliya maken fouten, leren omgaan met teleurstellingen, verliezen elkaar – maar de ervaring maakt van hen een sterker individu.

Break Ke Baad is niet alleen een film over de groei van een persoon, maar een film over een koppel dat samen ‘groeit’.

Krijgen Abhay en Aaliya het voor elkaar om hun relatie in stand te houden, ondanks dat ze leven in een wispelturige wereld waarin relaties om de kleinste meningsverschillen worden beëindigd?

De romantische komedie Break ke Baad, met in de hoofdrollen Imran Khan, Deepika Padukone en Sharmila Tagore, draait vanaf 26 november in de bioscoop.

Lees ook:Imran Khan en Deepika Padukone in Break Ke Baad
Lees ook:Exclusieve Trailer: Break Ke Baad (26 november 2010)
Lees ook:Imran Khan stapt begin 2011 in het huwelijksbootje
Lees ook:Preview: Pyaar Impossible (8 januari 2010)
Lees ook:John Abraham openhartig over relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.