Preview: Tees Maar Khan (24 december 2010)

Farah Khan is terug met haar derde masalafilm: Tees Maar Khan. Het script is echter niet door haar geschreven, maar door haar man Shirish Kunder (regisseur van Jaaneman). Zal het Farah Khan lukken om het succes van Main Hoon Na en Om Shanti Om te overtreffen?

 

Het publiek kijkt al maanden uit naar deze film met Akshay Kumar en Katrina Kaif in de hoofdrollen. Maar waar gaat het eigenlijk over?

Slechts één keer in de zoveel tijd wordt een grote crimineel geboren, die net zo onbevreesd is als schaamteloos! In Tees Maar Khan is die rol weggelegd voor Akshay Kumar. Hij steelt en weet precies hoe hij mensen voor de gek kan houden.  Hij en zijn bende, bestaande uit Dollar, Soda en Burger, zijn erin geslaagd om de politie over de hele wereld scherp te houden.

Op een dag benaderd een groep antieke smokkelaars, de Johri Brothers, de bende voor het grootste spel van bedrog in hun leven. Zij worden gevraagd om antieke goederen ter waarde van 500 crore roepies uit een zwaar bewaakte rijdende trein te stelen!

Zal het de bende lukken om de grootste roof uit de geschiedenis voor hun rekening te nemen?

After the Fox
Toonpur ka Superhero is dit weekend niet de enige film die geinspireerd is op een Hollywoodhit.

De eerste promo van Tees Maar Khan verscheen op 4 november en de scenes uit de film deden een aantal grote filmliefhebbers denken aan de komedie After the Fox van Peter Sellers. Of het werkelijk zo is,  kunnen we morgen allemaal zelf bekijken. 

Tees Maar Khan draait vanaf 24 december ook in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:First Look: Tees Maar Khan (24 december 2010)
Lees ook:Tees Maar Khan verschijnt 24 december in de bioscoop
Lees ook:Akshay Kumar in Farah Khan’s film
Lees ook:The making of: Tees Maar Khan
Lees ook:Katrina Kaif als moderne Meena Kumari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.