Preview: Yamla Pagla Deewana (14 januari 2011)

Na Apne zijn de drie Deols – Dharmendra, Sunny & Bobby opnieuw samen te zien op het witte doek in de komedie Yamla Pagla Deewana.

De eerste promo was het gesprek van de dag en de Deols beloven dat zij in de film verschijnen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Yamla Pagla Deewana bevat komedie, actie en romantiek.

De film begint in Canada, er volgt een tussenstop in Benares en daarna op weg naar de eindbestemming: Punjab.

Volmaakt leven wordt verstoord
Vader en zoon Dharam Singh en Gajodhar Singh (Dharmendra en Bobby Deol) zijn de grootste oplichters van Benares. Hun leven bestaat uit het drinken van alcohol en nietsvermoedende mensen oplichten. Dan wordt hun volmaakte leventje drastisch verstoord door de komst van Paramveer Singh Dhillon (Sunny Deol).

Familie?
Paramveer is een eerlijke NRI uit Vancover. Hij belandt in Banaras en beweert dat hij de oudere broer is van Gajodhar. Het vader en zoon duo denkt er niet te lang over na en heten Paramveer welkom in de familie. Maar eigenlijk willen ze alleen maar profiteren van zijn gespierde uitstraling om door te gaan met hun oplichtingspelletjes.

Romantiek
Ondertussen is Gajodhar verliefd op Saheba (Kulraj Randhawa), een mooie Sardarni uit de staat Punjab. Wanneer hun romance haar hoogtepunt bereikt, komen haar broers haar halen en nemen haar onder dwang mee. Paramveer bedenkt een gestoord plan om het meisje terug te halen. Dit plan leidt de drie heren naar het rustieke hart van Punjab.

Achtbaanrit
Wat volgt is een achtbaanrit waarbij je kennis maakt met Indiase gebruiken en taferelen zoals de Indiase joint family (de hele familie woont in één huis; ouders, kinderen, ooms tantes, neefjes en nichtjes), excentrische familieleden, De chaos rondom een Indiaas huwelijk, en een klassiek geval van persoonsverwisseling!

Alle komedie, actie, romantiek, drama, melodrama, emoties en verwarringen zijn vanaf 14 januari ook in de Nederlandse bioscopen te volgen.

Lees ook:Exclusieve trailer: Yamla Pagla Deewana (14 januari 2010)
Lees ook:Sunny Deol experimenteert met vier genres
Lees ook:First Look: Yamla Pagla Deewana 2
Lees ook:Kareena Kapoor: “Verhaal Udta Punjab is briljant!”
Lees ook:Achter de schermen bij Yamla Pagla Deewana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.