Preview: Game (1 april 2011)

Nu het World Cup Cricket tegen zijn eind aanloopt, wordt het weer tijd om films uit te brengen. En het filmseizoen begint op 1 april met de actiethriller Game.

Preview
De thriller begint wanneer vier vreemden Neil Menon (Abhishek), OP Ramsay (Boman Irani), Tisha Khanna (Shahana Goswami) en Vikram Kapoor (Jimmy Shergill) door Kabir Malhotra (Anupam Kher) worden uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan zijn prive-eiland in Samos, Griekenland. De bijeenkomst leidt tot een spannende reis van liefde, wraak, vergelding en een moord, waar iedereen een verdachte is en elke verdachte een motief heeft.

Game is een lakmoesproef voor debutant-regisseur Abhiney Deo. Die naam klinkt je vast bekend in de oren….dat komt omdat hij ook de Aamir Khan’s productie Delhi Belly regisseert, maar deze film heeft helaas heel wat vertraging opgelopen. Game is dus nu regiedebuut.

Abhishek wacht op een hit
Game is tevens een belangrijke film voor acteur Abhishek Bachchan die na zijn twee flops Raavan en Khelein Hum Jee Jaan Sey graag een hit zou willen.  “Ik weet niet of er de afgelopen zes weken een film is uitgebracht, maar ik zou graag geloven dat het publiek erg hongerig is om naar de bioscoop te gaan. En het is leuk dat Game de eerste release is na een lange tijd . Ik hoop dat het een goede film vinden. Ik heb er in ieder geval van genoten. Toen ik de film voor het eerst zag, was ik er erg blij mee. We hebben gemaakt wat we van plan waren om te maken. Nu is het aan het publiek”, aldus Abhishek.

De gelikte en scherpe misdaadthriller is mede-geproduceerd door Farhan Akhtar en Ritesh Sidhwani van Excel Entertainment. Dit is Bachchan’s eerste film met Akhtar, die voor deze film de dialogen schreef.

Game is opgenomen op exotische locaties in Istanbul, Londen en Bangkok. De promos en liedjes (vooral Mehki Mehki en Maine Yeh Kab Socha Tha zijn erg populair) hebben al veel nieuwsgierigheid gewekt bij het publiek.

Game verschijnt 1 april wereldwijd in de bioscopen en is ook te zien in Nederland.

Lees ook:Trailer en poster: Game (1 april 2011)
Lees ook:BollywoodBlog Exclusief: Shah Rukh Khan over Ra.One Playstation game
Lees ook:Exclusief: Eerste foto’s Ra.One Game
Lees ook:Foto’s en Video’s: Presentatie Ra.One – The Game
Lees ook:Saif Ali Khan wil PS2 game van Agent Vinod uitbrengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.