Win DVD’s van Bodyguard en Singham

Het weekend is voorbij! Maar Bollywood Blog begint deze week met een leuke actie waarbij jij kans maakt op de DVD van Bodyguard of Singham.

Bollywood Blog mag 3 x een DVD van Bodyguard en Singham weggeven, dankzij Entertainment One die de films nu ook op de Nederlandse markt aanbiedt.

Het succes van beide films is ongekend. Het publiek lijkt de afgelopen jaren zeer gecharmeerd te zijn van de Zuid-Indiase filmstijl, dat in beide films terug te vinden is.

Beide films beiden meer dan 100 crore (de indicatie voor megasucces in Bollywood ) te verdienen aan de box-office.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze DVD’s?
Beantwoord de volgende simpele vragen (wil je de DVD van Bodyguard winnen beantwoord dan alleen deze vraag….hetzelfde geldt voor Singham) en geef je antwoord op onze Facebook-pagina of Twitter-pagina. Je kan ook een mailtje sturen naar [email protected]

Win de DVD van Bodyguard.
Wie heeft de film Bodyguard geregisseerd?
A. Arbaaz Khan
B. Siddique
C. Sohail Khan

Win de DVD van Singham?
Singham is geregisseerd door Rohit Shetty. Hij is de enige regisseur in India van wie twee films meer dan 100 crore (€ 14,315,924) hebben verdiend. Een daarvan is Singham. Wat is de naam van de andere film?


Waar gaan de films over?

Bodyguard
Jayakrishnan werkt als bodyguard voor lokale criminelen. Hij ontmoet Ashokan, een zakenman met een duister verleden die zijn leven gebeterd heeft. Ashokan is echter van mening dat hij geen bodyguard nodig heeft en stuurt Jayakrishnan weg. Wanneer Ashokan een bedreiging jegens zijn familie ontvangt, besluit hij Jayakrishnan alsnog in te huren als bodyguard voor zijn dochter Ammu.

Singham

Bajirao Singham (Ajay Devgan) is een inspecteur in een klein dorpje in Goa en is de trots van zijn dorp. Als een succesvol zakenman, oorspronkelijk uit het dorp afkomstig, arriveert met vrouw en dochters is er al snel een klik tussen Singham en de oudste dochter Kavya (Kajal Aggarwal). Na een paar ontmoetingen worden zij verliefd op elkaar. Maar na een aanvaring met de belangrijke politicus Jaykant, wordt Singham overgeplaatst. Eenmaal aangekomen op zijn nieuwe post beginnen de problemen pas echt en een hevige strijd tussen Singham en Jaykant barst los.

Lees ook:Nominaties Zee Awards 2012
Lees ook:Deepika Padukone: “Ik kan geen zinloze rol spelen in een 100 crore film”
Lees ook:Special: Bodyguards in Bollywoodfilms
Lees ook:“De Rs. 100 crore club is een publiciteitsstunt”
Lees ook:Tees Maar Khan een kopie van After the Fox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.