1-800 Love release op 15 oktober

Na een super succesvol regiedebuut in de vorm van Jaane Tu … Ya Jaane Na is schrijver en regisseur Abbas Tyrewala nu klaar met zijn tweede film.

De film heeft de voorlopige werktitel 1-800 Love en heeft in de hoofdrollen John Abraham en Pakhi (de vrouw van Abbas Tyrewala). Naast John Abraham en Pakhi, zijn ook Raghu Ram en Mansi Scott te zien in de film. De soundtrack is gecomponeerd door niemand minder dan A.R. Rahman en de film is geproduceerd door Sa Re Ga Ma en Big Bang Films.

De fans van John Abraham wachten al maanden op dit nieuws en kunnen nu opgelucht adem halen, want de makers hebben aangekondigd dat de film inderdaad op 15 oktober in de bioscoop zal verschijnen. “1-800 Love zal wereldwijd uitkomen in het weekend van 15 oktober, waarin dit jaar het Dusshera festival valt. We moeten nog één clip opnemen en dan zijn alle opnames afgerond. Intussen zijn we al wel begonnen aan het post-productie proces”, aldus producent Madhu Mantena.

Lees ook:John Abraham onthult Jhootha Hi Sahi poster
Lees ook:John Abraham is een leugenaar!
Lees ook:John, Imran en Genelia in Abbas Tyrewala’s Jaane Kya Tune Kahi
Lees ook:Preview: Jhootha Hi Sahi (22 oktober 2010)
Lees ook:Vipul Shah: “Kaakha is John’s wedergeboorte als actieheld”

0 reacties op “1-800 Love release op 15 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.