Eerste poster van ‘Aisha’ op verjaardag Sonam

De eerste poster van de langverwachte film Aisha zal worden onthuld op 9 juni. En dat is meteen de verjaardag van de hoofdrolspeelster Sonam Kapoor.

Aisha is gebaseerd op de klassieke roman ‘Emma’ van auteur Jane Austen. In de hoofdrollen zien we Abhay Deol en Sonam Kapoor. Aisha wordt geproduceerd door niemand minder dan de  vader van de hoofdrolspeelster, Anil Kapoor. De opnames van de film zijn al een tijdje geleden voorbij en nu is het tijd om de film te promoten.

Twitter en Facebook
Op zondag 6 juni werd de officiële webpagina voor Aisha aangemaakt op Facebook en deze trok al meer dan 1000 fans. Op deze webpagina zijn veel foto’s te vinden voor de fans. Ook de officiële Twitterpagina werd aangemaakt en deze heeft meer dan 350 volgers.

De film zal naar verwachting op 6 augustus in de bioscopen verschijnen. Volgens Sonam Kapoor is Aisha helemaal niet te vergelijken met de vorige productie van haar vader, Gandhi My Father. “Deze film is grappig en entertaining.”

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen nieuwsgierig zijn om de eerste posters van Aisha.

Lees ook:Exclusieve trailer: Aisha (6 augustus 2010)
Lees ook:First Look: Aisha
Lees ook:Facebook-pagina van Poonam Pandey verwijderd
Lees ook:Deepika Padukone nu ook op Facebook
Lees ook:Salman Khan heeft meeste fans op sociale media

0 reacties op “Eerste poster van ‘Aisha’ op verjaardag Sonam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.