Kerst 2011: Don 2 v/s Players

Alle productiebedrijven schijnen hun films te hebben gepland voor een release in het najaar.

Met Diwali zien we de clash tussen Himesh’s Damadamm en Shah Rukh Khan’s Ra.One, maar met Kerst is het opnieuw raak:  Don 2 v/s Players!

Het is al maanden bekend dat Farhan Akhtar’s Don 2 met de feestdagen in de bioscoop verschijnt, maar nu blijkt dat dit niet de enige film zal zijn. En de film die de strijd wil aangaan is Abbas Mastan’s Players. Een clash tussen Shah Rukh Khan en Abhishek Bachchan.

Farhan Akhtar’s Don 2, een vervolg op Don uit 2006 en is een actie film, en de multi-starrer Players behoort tot het actie-thriller genre. Twee verschillende genres, dat moet wel kunnen, maar daar ligt het verschil niet.

Publiek kijkt uit naar Don 2
Don 2 heeft al veel positieve reacties ontvangen naar aanleiding van de foto’s en video’s die sinds februari op het internet te vinden zijn. En het grote succes van het eerste deel maakt dat mensen nieuwsgierig uitkijken naar het vervolg. In een dergelijk geval kan het zo zijn dat de film dat dezelfde releasedatum deelt zwaar verlies kan lijden.

Starcast
Don 2
heeft in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Boman Irani en Kunal Kapoor. Players heeft in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Sonam Kapoor, Bobby Deol, Bipasha Basu en Neil Nitin Mukesh, die allen erg naarstig op zoek zijn naar een hit in hun carrière.

Je kunt je afvragen of de producenten van Players wel een slimme beslissing hebben genomen?

Of deze films in de Nederlandse bioscopen zullen draaien is vooralsnog onbekend.

Lees ook:Exclusieve theatrical trailer: Don 2 (23 december 2011)
Lees ook:First look: Don 2- The Chase Continues
Lees ook:Exclusieve trailer: Players (6 januari 2012)
Lees ook:Don 2 te zien in 41 landen
Lees ook:Foto’s: Bollywood bezoekt Kapoor familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.