Housefull 2 en Rowdy Rathore gepland voor zomerrelease

De zomer van 2012 begint met Akshay Kumar. De acteur heeft zijn twee grote releases, Housefull 2 en Rowdy Rathore, gereserveerd voor de zomervakantie.

Housefull 2
is een co-productie tussen Eros International en Sajid Nadiadwala. De film is een vervolg op het succesvolle eerste deel getiteld Housefull. Regisseur Sajid Khan hoopt met dit tweede deel het publiek weer opnieuw aan het lachen te krijgen. “Dit tweede deel heeft geen verband met het eerste deel. Het is een nieuw verhaal en het is werkelijk net zo hilarisch, zo niet hilarischer, dan Housefull.”

Housefull 2 heeft in de hoofdrollen Akshay Kumar, John Abraham, Riteish Deshmukh, Asin Thottumkal, Jacqueline Fernandez, Randhir Kapoor, Zarine Khan, Shreyas Talpade, Boman Irani en Chunky Pandey. De film staat gepland voor een release op 15 juni 2012.

Akshay Kumar terug in actie.
Maar voordat deze komedie in de bioscoop verschijnt, kunnen we Kumar  in apri eindelijk weer eens zien verschijnen in een actiefilm en wel Rowdy Rathore. De film is geregisseerd door Prabhudeva en heeft in de hoofdrollen Akshay Kumar en Sonakshi Sinha. Na jaren van komedie is Kumar weer terug in zijn oorspronkelijke actie-avatar, waarin hij ooit in schitterde.

Rowdy Rathore wordt geproduceerd door Sanjay Leela Bhansali, UTV Motion Pictures en Hari Om Productions. En net zoals de huidige trend van Zuid-Indiase remakes is ook deze film een remake en wel van de Telugu superhit Vikramarkudu, die tevens in het Tamil is gemaakt onder de titel Siruthai.

Rowdy Rathore staat gepland voor een release op 5 april 2012.

Lees ook:Exclusieve trailer: Housefull (7 mei 2010)
Lees ook:Exclusieve Teaser: Chinta Ta Ta Chita Chita (Rowdy Rathore)
Lees ook:Trailer: Khiladi 786 (7 december 2012)
Lees ook:Exclusieve trailer: Rowdy Rathore (15 juni 2012)
Lees ook:John Abraham in Housefull 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.