A.R. Rahman concert in Duitsland afgelast

Eerder dit jaar werd het concert van componist A.R. Rahman van Amsterdam verplaatst naar Mannheim, Duitsland. Maar op 13 juli moest de Oscarwinnaar tot zijn grote spijt bekend maken dat het eerste deel van zijn Europese tour is afgelast wegens overmacht.

Het eerste deel van zijn Europese tour bestond uit drie concerten. De eerste twee zouden op 16 en 17 juli in Parijs plaatsvinden. Daarna zou hij naar Mannheim vliegen voor het derde concert.  Deze concerten zijn verplaatst naar een datum later dit jaar.

Ongelukkige tour
De wereldtour van de componist gaat niet echt van een leien dakje. Tijdens één van zijn concerten in Detroit, Amerika stortte een deel van het podium in. Het grootste deel van het podium inclusief de verlichting en muziekinstrumenten waren vernietigd. De tour door Noord-Amerika staat nu gepland voor de maand september.

A.R.Rahman betreurt het ongemak en biedt zijn welgemeende excuses aan, aan al zijn fans en iedereen die heeft meegeholpen om deze tour mogelijk te maken. “De shows zullen zo spoedig mogelijk worden herschikt. In mijn 15 jarige carrière heb ik altijd mijn fans op de eerste plaats gezet. Het ongeval in Detroit heeft op ons allen een zeer diepgaand effect. De band, dansers, crew en ik zijn allemaal zeer teleurgesteld, maar het is aan de fans aan wie ik mijn meest oprechte excuses aanbiedt.”

De tour wordt hervat op 23 juli in Birmingham en zal zoals gepland vervolgd worden in Londen op 24 en 25 juli.

Lees ook:Ranbir Kapoor gaat op wereldtour
Lees ook:Ranbir Kapoor op tournee met vijf Bollywood Diva’s
Lees ook:Exclusief! Ranbir Kapoor’s wereldtour komt eraan
Lees ook:SLAM 2014 ook in Londen
Lees ook:Ranbir Kapoor’s wereldtour uitgesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.