16-jarige gelooft Preity Zinta niet

Je zal het maar meemaken als één van de bekendste actrices uit India. Je loopt op een feest en een 16-jarige jongen weigert jou gewoonweg te herkennen. Het overkwam Preity Zinta het afgelopen weekend.

Zinta was met een aantal vrienden naar Delhi voor een huwelijksreceptie. “Eindigde dit weekend met een paar vrienden op een huwelijk in Delhi. Ik houd van de boerderijen en ruimte in Delhi!”, zegt de actrice op Twitter.

Op de receptie waren een aantal mensen uiteraard nieuwsgierig of dat het werkelijk Zinta was die ook aanwezig was, zo ook een 16-jarige jongen die steeds opnieuw naar haar toekwam. “Er was een 16-jarige jongen die maar naar mij toe bleef komen. Hij zei: OMG! U lijkt precies op Preity Zinta. Kunt u zich voorstellen hoe het zou zijn als zij hier aanwezig was?”

Hij bleef het grote nieuws maar melden aan Zinta en was zo verbaasd over de gelijkenis tussen deze dame die voor zijn neus stond en de actrice. Die jongen had werkelijk geen idee dat hij met de actrice in gesprek was. Na 10 minuten vertelde Zinta hem de waarheid. ”Na 10 minuten vertelde ik hem dat ik echt Preity Zinta was en hij kon niet stoppen met lachen en zei: Dat had je wel gewild!! Haha!,” aldus Preity. “En liep weg.”

Lees ook:Bollywood actrice Preity Zinta getrouwd
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Preity Zinta
Lees ook:Introducing: Akki Junior
Lees ook:Exclusieve trailer: Ishq in Paris (5 oktober 2012)
Lees ook:First Look: Ishkq in Paris (21 september 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.