Vidya Balan wil zichzelf niet beperken tot vrouw-georienteerde films

Na het supersucces van haar film The Dirty Picture is Vidya Balan meteen begonnen aan de promotie van haar aankomende film Kahaani, geregisseerd door Sujoy Ghosh. De trailer kon je vorige week vrijdag al zien op Bollywood Blog.

Balan zegt echter dat ze zichzelf niet wil beperken tot vrouw-geori├źnteerde films.

“Ik heb geen grenzen of beperkingen voor mezelf gesteld. Ik heb mezelf ook geen belofte gedaan dat ik alleen in films zal werken waarin de vrouw het centrale punt is. Als het script goed is, de film goed is en de rol goed is, dan zal ik de film zeker doen.”

Blij met gevarieerd aanbod
De 33-jarige actrice is blij met het aanbod van films. “Ik ben erg blij met de verscheidenheid aan films en de mogelijkheid om in deze films te mogen werken. En het meest belangrijke is dat deze films nu ook in de smaak vallen bij het grote publiek. Er worden al sinds jaar en dag vrouw-georienteerde films gemaakt, maar het is pas sinds kort dat deze films ook succesvol zijn.”

Balan voegt toe dat het wel de hebzucht voor goede rollen is waardoor zij gefocust blijft. “Ik ben erg gierig als acteur. Ik wil andere mensen spelen, ik wil verschillende soorten films doen. Ook al is het centrale personage een man, zolang ik maar genoeg te doen heb als mijn personage, doe ik het graag.”

Kahaani staat gepland voor een release op 9 maart 2012.

Lees ook:Vidya Balan: Het gezicht van de veranderende Indiase Cinema
Lees ook:Kahaani 2 komt eraan
Lees ook:Vidya Balan is vrolijker en onbevreesd
Lees ook:Priyanka Chopra over haar muziekcarriere
Lees ook:Rani enthousiast over Dil Bole Hadippa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.