Choreograaf Ganesh Hegde trotse vader van een zoon

Choreograaf en zanger Ganesh Hegde is vader geworden. Zijn vrouw Sunayna is op 24 februari bevallen van een gezonde jongen met een gewicht van 8,2 pond. Moeder en zoon maken het goed. De kleine heet Giaan. 

Hegde zegt dat hij nog steeds niet kan geloven dat hij nu vader is geworden.

“Het is een ongelooflijk gevoel om te beseffen dat Sunayna en ik ouders zijn geworden… Ik kan nog steeds niet geloven dat ik nu vader ben.  Giaan’s lieve glimlach, zijn kleine handen en de schattige gezichten die hij maakt geven mij een rustgevend en vredig gevoel.”

Onvoorwaardelijke liefde
De choreograaf snapt nu pas echt het gevoel van miljoenen ouders wanneer ze hun baby in hun armen sluiten. “Het verzorgen van onze baby heeft mij doen beseffen wat miljoenen ouders voelen wanneer ze spreken over onvoorwaardelijke liefde en onbaatzuchtigheid en het feit dat je nooit op zoek gaat naar erkenning. Het leven voelt compleet en ik ben blij dat ik, voor de verandering, iets leer van mijn baby.”

Lees ook:Choreograaf Ganesh Hegde’s tweede album heet Let’s Party
Lees ook:BREAKING NEWS! Vivek Oberoi is vader geworden
Lees ook:Actrice Rani Mukherjee bevallen van een dochter
Lees ook:Shilpa Shetty bevallen van een jongen!
Lees ook:Fardeen Khan is vader geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.