Exclusieve foto: Aaradhya Bachchan

Diverse media proberen al sinds de geboorte van Aaradhya Bachchan een glimp op te vangen van haar gezicht. Op wie lijkt ze nu…op vader Abhishek of moeder Aishwarya? Na verschillende pogingen is het dan eindelijk gelukt….

Bachchan kijkt even om
De zeven maanden oude Aaradhya Bachchan, voorheen bekend als Beti B, wordt altijd uit het zicht van de hongerige media gehouden. Op het moment dat moeder Aishwarya Rai Bachchan wordt belaagd door de menigte van journalisten zorgt ze ervoor dat het gezicht van haar dochter niet door de camera’s wordt gezien.

Recent wist de kleinste Bachchan toch even haar hoofd naar buiten te schuiven. Wellicht wilde ze toch even een nieuwsgierige blik werpen op al die schreeuwende paparazzi om haar heen. En terwijl het een zeer vluchtige blik was, wist een van de camera’s dit toch vast te leggen.

Discussieer mee over het gedrag van de Indiase media
De Indiase media weet niet van ophouden wanneer het gaat om de kinderen van acteurs. Vind jij dat de media het priveleven van acteurs en hun gezinnen dienen te respecteren of zeg je van dit hoort allemaal bij het vak waar zij voor hebben gekozen? Krijgen we in India nu ook Amerikaanse taferelen?

Lees ook:Foto: Aishwarya Rai Bachchan met dochter Aaradhya Bachchan
Lees ook:Aishwarya Rai Bachchan: “Aaradhya Bachchan vindt spotlights normaal”
Lees ook:Heeft Beti B eindelijk een naam?
Lees ook:“Aaradhya Bachchan krijgt een middenklasse opvoeding”
Lees ook:Big B bevestigt naam kleindochter

0 reacties op “Exclusieve foto: Aaradhya Bachchan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.