Acteur Goga Kapoor overleden

Acteur Ravindra Kapoor, beter bekend als Goga Kapoor, is na een lang ziektebed op donderdagochtend 3 maart op 70-jarige leeftijd overleden.

Goga Kapoor was één van de meest populaire schurken van Bollywood.
Acteur en goede vriend Gajendra Chauhan zegt dat het een natuurlijke dood was. ”Hij was al bijna zes maanden ernstig ziek. Het was een natuurlijke dood. Hij laat zijn vrouw en drie dochters achter. Hij was één van de meest actieve bestuursleden van de Cine Artistes Vereniging.”

Goga wordt geboren in 1940 en begint zijn acteercarrière in het theater waar hij voornamelijk te zien is in Engelse theaterstukken, waaronder één met Amitabh Bachchan. Terwijl de laatstgenoemde eerder zijn debuut in Bollywood maakt, verschijnt ook Goga vrij snel op het witte doek met zijn rol in de film Jwala in 1971. Hij acteerde in meer dan 120 films. De rol waar hij het meest om bekend stond was het personage van Dinkar Rao in Agneepath. Andere bekende films van hem waren Qayamat Se Qayamat Tak, Kabhi Kabhi Haan Naa, Pathar Ke Phool, Ganga Jamuna Saraswati, Shahenshah, Phool Aur Kante en Run.

Lees ook:Acteur Shashi Kapoor in kritieke toestand
Lees ook:Happy Birthday to Kajol Devgn!
Lees ook:Breaking News: King of Romance – Yash Chopra overleden
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Sonam Kapoor
Lees ook:Nog een neefje van Aamir Khan naar Bollywood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.