YRF jeugddivisie Y-Films start met 3 nieuwe films

Yash Raj Films wil zich gaan richten op de grote groep jongeren in India en daarbuiten. Daarom heeft het productiebedrijf een nieuwe divisie in het leven geroepen: Y-films. Y-films belooft kick-ass films te produceren voor de jeugd door de jeugd.

Y-Films wordt geleid door Ashish Patil. Hij is het voormalig hoofd van de muziekzender MTV in India. “Y-films moet een platform worden voor nieuw talent, zowel voor als achter de schermen. Y-films wil oude regels overtreden en nieuwe regels stellen waarop een verhaal wordt vertelt. Maak je klaar om het Y-rus verspreiden! ”

Aditya Chopra, vice-voorzitter van Yash Raj Films verklaart: “Het jongste land ter wereld, met de grootste populatie filmliefhebbers kan de jeugd niet negeren. Het is een belangrijke doelgroep. Y-films gaat verder met het breken van trends. En hoopt met haar films nieuwe genres aan te boren, onderwerpen bespreekbaar te maken en een merk te creëren die de harten en verbeelding van deze ongrijpbare groep veroverd. en rock hun wereld te creëren. Op naar een nieuwe revolutie!”

In overeenstemming met haar visie, introduceerde Y-films ook de nieuwe regisseurs en de hoofdrolspelers van de drie nieuwe films. Tijdens de persconferentie werden de exclusieve eerste looks van de 3 nieuwe films gepresenteerd. Daarnaast verscheen ook een baanbrekende nieuwe stop-motion videoclip van haar eerste release Luv Ka The End.

Luv Ka The End heeft in de hoofdrollen Shraddha Kapoor en nieuwkomer Taaha Shah. De film is geregisseerd door Bumpy, die eerder werkte bij MTV Roadies. De soundtrack is gecomponeerd door Ram Sampath en de muziek sluit aan op de smaak van de huidige jeugd. De film staat gepland voor een release op 6 mei.

De tweede film van Y-Films is getiteld Mujhse Fraaandship Karoge. Deze romantische komedie speelt zich af tegen de achtergrond van sociale media, zoals te zien is aan de titel. Dit is de gebruikelijke vraag voor het maken vriendverzoeken. De film is geregisseerd door Nupur Asthana en introduceert vier nieuwe gezichten: Saqib Saleem, Saba Azad, Nishant Dahiya en Tara D’Souza. Deze film markeert tevens het debuut van Bollywood desi folk-rocker Raghu Dixit als componist.

De derde film onder de Y-Films banner is getiteld Virus Diwan. De film vertelt het verhaal van India’s jongste en meest gekke hacker. Met de tagline: ‘Enter, Infecteren, Escape, is deze film het debuut van Arjun Kapoor (zoon van producent Boney Kapoor).

Lees ook:Video: Ishq Shava (Jab Tak Hai Jaan)
Lees ook:Zoon Boney Kapoor onder contract bij Yash Raj Films
Lees ook:YRF gaat naar Hollywood: Uday Chopra wordt CEO
Lees ook:Yash Raj Films’ Ishaqzaade
Lees ook:‘Indiase acteurs worden wereldberoemd’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.