Big in Bollywood naar Film Festival Japan

De documentaire Big in Bollywood, die onlangs op het Las Vegas Film Festival werd uitgeroepen tot Beste Buitenlandse film, wordt binnenkort vertoond op het Indiase Film Festival in Japan.

Big in Bollywood

De documentaire volgt de 30-jarige Omi Vaidya (destijds 27) op zijn reis als acteur in India, waar hij een rol krijgt in de film 3 Idiots. Om Bollywood beter te begrijpen pakken vier vrienden van Omi het vliegtuig en besluiten om dit moment vast te leggen.

Binnen een week na de release, schrijft 3 Idiots box office geschiedenis en wordt de meest succesvolle Indiase film in de geschiedenis. Dat niet alleen. Vaidya is een megaster. Maar het zijn van een nationale sensatie betekent nog niet dat alles glitter en glamour is.

Naast de taalbarrière, worstelt Vaidya met de druk van zijn nieuw verworven roem en de voortzetting van zijn carrière. Tegelijkertijd probeert hij een gezond huwelijk en leven in Los Angeles te handhaven. Big in Bollywood is een film over wat het is om succesvol te zijn in de show business, gezien door de ogen van Vaidya’s beste vrienden, die getuige zijn van een transformatie waar je niet van durft te dromen.

Vaidya niet naar Japan
“Mijn doc, Big In Bollywood wordt vertoond in Tokyo, Japan op  het IFFJ op 7 oktober om 9:20 uur. Ik wou dat ik kon gaan,” twitterde een teleurgestelde Omi.

IFFJ
Het zevendaagse Film Festival, dat aanstaande zaterdag van start gaat, biedt een gemeenschappelijk platform voor zowel India als Japanse films bioscopen om de filmculturen van beide landen beter te begrijpen en waarderen.

Lees ook:Exclusieve trailer: Omi Vaidya: Big in Bollywood
Lees ook:3 Idiots naar Aruba Film Festival
Lees ook:Meer dan 500 crore voor Dhoom:3
Lees ook:Ek Tha Tiger vanaf 20 april in de Japanse bioscopen
Lees ook:DDLJ viert 20e verjaardag met screening in Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.