Video: Einde van de koude oorlog…SRK en Salman omhelzen elkaar

Hier heeft Bollywood maar liefst vijf jaar op moeten wachten…

Iftar-feest
De maand Ramadan is de maand van inkeer en zuivering van de ziel. Het lijkt erop dat SRK en Salman Khan hier gehoord aan geven. Tijdens het Iftar-feest van politicus Baba Siddiqui omhelsden beide heren elkaar en lijkt het erop dat er een eind is gekomen aan de vijf jaar lange koude oorlog.

Iedereen is bekend met de befaamde ruzie tussen SRK en Salman Khan. De acteurs hebben elkaar vijf jaar lang, sinds hun ruzie op de verjaardag van actrice Katrina Kaif in 2008, ontweken.

Hoop
En terwijl iedereen de hoop dat het ooit nog goed zou kunnen komen tussen beide heren ongeveer had opgegeven gebeurde er iets onverwachts op het Iftar-feest van politicus Baba Siddiqui. Niet alleen bevonden beide acteurs zich in dezelfde kamer, ze schudden elkaar de hand, omhelsden elkaar en poseerden daarna met de gastheer voor foto’s.

Enkele aanwezigen claimden dat de heren elkaar een wat ‘onhandige en koude omhelzing gaven’ vanwege de camera’s, maar dan nog is het verbazingwekkend dat ze daartoe in staat waren. Ook de vader van Salman Khan, Salim Khan, sprak met Shah Rukh Khan tijdens het diner.

Einde van koude oorlog?
De omhelzing werd een trending topic op Twitter en fans waren blij met het bericht. Betekent de omhelzing werkelijk het einde van de koude oorlog tussen SRK en Salman Khan? We zullen het zien!

Lees ook:Salman Khan: “Ik ben het eens met SRK’s denkwijze”
Lees ook:Video: Koffee with Karan – Salman Khan
Lees ook:Oh Oh…Raees en Sultan gepland voor Eid 2016?
Lees ook:Barfee drijft hoofdrolspelers uit elkaar
Lees ook:EXCLUSIEF! Recensie: Ram-Leela (15 november 2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.