Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Varun Dhawan

De afgelopen jaren zagen we enkele star kids hun grote spraakmakende debuut maken in Bollywood. De grote vraag is natuurlijk wie heeft het in zich om zijn of haar stempel op Bollywood te drukken?

Deze week kijken we naar vijf debutanten, hun films en verwachtingen. We beginnen met Varun Dhawan.

Varun Dhawan
Varun Dhawan is de zoon van filmmaker David Dhawan. Hij werkte als assistent-regisseur bij Dharma Productions aan de film My Name is Khan en maakte in 2012 zijn debuut in de Karan Johar film Student of the Year.

Critici
Critici prezen Dhawan voor zijn acteerprestatie. Hij viel op tussen alle andere nieuwkomers, zoals Siddharth Malhotra en Alia Bhatt. De film was een van de grootste hits van 2012.

Vliegende start
Volgende insiders en experts heeft hij een vliegende start gemaakt, omdat de film een product is van Dharma Productions. Zij wijzen er echter wel op dat zijn debuut niet genoeg is om te bepalen hoe succesvol hij is om een film op zijn schouders te dragen.

“Wij kopen films na de release. Wanneer het gaat om een nieuw gezicht, dan kijken we naar het product en de makers. Wat betreft Varun, hij staat bovenaan de lijst als ik hem vergelijk met andere nieuwkomers”, aldus Jayantilal Gada.

Trotse vader
Vader David Dhawan is trots op zijn zoon. “Hij is een verstandige en zelfstandige jongen. Op een dag kwam hij naar mij toe en zei: “Papa, Karan heeft hij een film aangeboden. Wat hij heeft bereikt is volledig op eigen kracht.”

Op dit moment werkt de acteur aan zijn tweede film getiteld Main Tera Hero, een romantische komedie geregisseerd door zijn vader.

Lees ook:Exclusieve trailer: Student of the Year (19 oktober 2012)
Lees ook:Student of The Year trailer verschijnt 2 augustus
Lees ook:Exclusief! The Disco Song teaser (Student Of The Year)
Lees ook:First look: Student of the Year (2011)
Lees ook:Salman Khan’s Judwaa krijgt een vervolg: Judwaa 2 in de maak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.