Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Arjun Kapoor

De afgelopen jaren zagen we enkele star kids hun grote spraakmakende debuut maken in Bollywood. De grote vraag is natuurlijk wie heeft het in zich om zijn of haar stempel op Bollywood te drukken?

Deze week kijken we naar vijf debutanten, hun films en verwachtingen. Vandaag nemen we Arjun Kapoor onder de loep.

Arjun Kapoor
Arjun Kapoor is de oudste zoon van producent Boney Kapoor en het neefje van acteurs Anil en Sanjay Kapoor. Hij maakte zijn debuut in 2012 met de Yash Raj productie Ishaqzaade.

Critici
Critici waren vol lof over zijn acteerprestaties. Het was een onconventionele rol waar niet iedere nieuwkomer zich aan durft te wagen. De film viel tevens in de smaak bij het grote publiek. Helaas deed zijn tweede film, Aurangzeb, het minder goed en werd hij flink bekritiseerd.

Experts aan het woord
Volgens insiders heeft Kapoor wel een bepaalde aantrekkelijkheid als acteur. Of hij het publiek weet binnen te halen is nog maar de vraag.

Regisseur Rensil D’Silva is positief over de jonge acteur. “Hij is een zeer intense acteur en heeft een bepaald ruwheid in zijn spel, dat je doet denken aan de jaren ’70.”

Trotse familie
Oom Anil Kapoor zegt: “Hij is zeer gefocust, werkt hard en zeer gedreven. Een van zijn kwaliteiten is dat hij andermans tijd net zoveel waardeert als zijn eigen tijd. Dat is een teken van zijn professionaliteit.”

Nieuwe projecten
Kapoor werkt op dit moment aan twee films: de Yash Raj productie Gunday, samen met Priyanka Chopra en Ranveer Singh, en de Dharma productie 2 States, waarin hij te zien is samen met Alia Bhatt.

Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Parineeti Chopra
Lees ook:Zoon Boney Kapoor onder contract bij Yash Raj Films
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Alia Bhatt
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Varun Dhawan
Lees ook:Zoon Anil Kapoor gaat Anurag Kashyap assisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.