Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Parineeti Chopra

De afgelopen jaren zagen we enkele star kids hun grote spraakmakende debuut maken in Bollywood. De grote vraag is natuurlijk wie heeft het in zich om zijn of haar stempel op Bollywood te drukken?

Deze week kijken we naar vijf debutanten, hun films en verwachtingen. We sluiten de reeks vandaag af met de tweede dame in deze club: Parineeti Chopra.

Parineeti Chopra
Parineeti Chopra is niet echt het typische voorbeeld van een ‘star kid’ zoals je deze ziet in de filmindustrie, maar wel een van de opvallende debutanten van de afgelopen jaren.

Zij is het nichtje van Priyanka Chopra. Voordat zij in 2011 haar debuut maakte met Ladies Vs Ricky Bahl, geregisseerd door Maneesh Sharma, werkte zij bij Yash Raj Films als PR-consultant en daarvoor als bankier in Londen.

Critici
Critici waren zeer enthousiast over deze energieke dame. Haar spontaniteit op het witte doek zorgden voor diverse onderscheidingen, waaronder een National Award voor haar rol in Ishaqzaade.

Experts aan het woord
Chopra is, net als haar nicht, een inspiratie voor filmmakers om complexe personages te creëren waarvan zij weten dat zij deze kan vertolken.

Regisseur Rajkumar Gupta over deze getalenteerde dame. “Nadat ik Ishaqzaade had gezien, dacht ik meteen” “Wat een fantastische actrice!” Ze komt heel natuurlijk over. Ze maakt goede keuzes en combineert onconventioneel met commercieel op sublieme wijze. En dat ook nog zo vroeg in haar carrière en het werkt ook nog eens.”

Trotse familie
Parineeti’s vader Pawan Chopra is trots op wat zijn dochter heeft bereikt. “Ik ben God zeer dankbaar voor alles wat Parineeti heeft bereikt. Hoewel ik liever had gezien dat ze bankier was gebleven, heb ik haar keuzes altijd gesteund.”

Nieuwe projecten
Haar nieuwe film Shuddh Desi Romance, waarin ze te zien is met Sushant Singh Rajput, staat gepland voor een release op 6 september. Daarnaast werkt ze aan de film Hasee Toh Phasee met Siddharth Malhotra. Daarna begint ze aan de opnames van Kill Dil, een Yash Raj productie met Ranveer Singh en Ali Zafar.

Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Arjun Kapoor
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Alia Bhatt
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Varun Dhawan
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Girish Taurani
Lees ook:Nichtje Priyanka Chopra debuteert in Yash Raj productie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.