Nimrat Kaur speelt Pakistaanse ISI-agent in Homeland

Nimrat Kaur, die vorig jaar veel lof ontving voor haar rol in de film The Lunchbox, speelt mee in het vierde seizoen van de populaire Amerikaanse politieke thriller Homeland.

Kaur had voor haar auditie nog nooit een aflevering van Homeland gezien. “Best leuk voor iemand die de pilot pas bekeek na de auditie. Homeland seizoen 4″, plaatste de actrice op Twitter.

De actrice kreeg de rol nadat haar agent in London haar aanraadde om te screentest te doen.

Spannende tijd
Kaur is momenteel in Kaapstad voor de opnames en zegt dat ze elke dag weer meer leert over het vak. Volgens haar is de werkomgeving heel anders dan wat ze is gewend.

“Ik ben net begonnen met de opnames van Homeland. Het is een compleet andere omgeving. Ik ben van mening dat het belangrijk is om buiten je comfort-zone te werken…want er valt veel te leren als acteur. Het is een spannende tijd, maar ik heb nog een lange weg te gaan.”

Tasleem
De 32-jarige actrice speelt Tasleem, een agent werkzaam binnen Pakistaanse geheime dienst ISI. “Ze is sterk, maar ook verleidelijk. Het is een mysterieuze rol.”

Het vierde seizoen 4 van Homeland, met in de hoofdrollen Claire Danes, Rupert Friend, Mandy Patinkin en Tracy Letts, gaat rond oktober in première.

Lees ook:Bollywoodactrice Nimrat Kaur binnenkort in Wayward Pines
Lees ook:Bollywood actrice Priyanka Chopra als jurylid in Project Runway
Lees ook:Video: Nimrat Kaur in supernatural short film El’aychi
Lees ook:Bollywood acteur Ronit Roy gaat naar Hollywood
Lees ook:Amitabh Bachchan keert terug op TV met KBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.