Deepika Padukone: “Geduld is een schone zaak”

Ieder mens kent in het leven pieken en dalen, hoogte- en dieptepunten. Problemen zijn onderdeel van elk leven. Voor actrice Deepika Padukone is dit niet anders. Ze heeft de dieptepunten overwonnen door geduld te hebben.

“Als actrice heb je je hele carrière, eigenlijk met elke filmrelease, te maken met beide fasen. Vandaag maak ik succes mee, maar ik heb veel geleerd van mijn dieptepunten toen mijn films een voor een flopten.”

Volgens Padukone is geduld nodig om de dieptepunten te overwinnen. “Ik heb geleerd dat het niet uitmaakt wat je doet. Je moet geduld hebben en dan kom je er doorheen. Dan volgen de goede dingen.”

Nadat ze Bollywood instormde met een dubbelrol in Om Shanti Om werd het voormalig model door critici bekritiseerd voor de keuze van haar films, haar emotieloze gezichtsuitdrukkingen en haar gemiddelde danskwaliteiten.

Ze verbijsterde echter iedereen de afgelopen jaren met haar rollen in films als Cocktail, Yeh Jawaani Hai Deewani, Chennai Express en Ram-Leela. Ook haar nieuwste film Happy New Year is een blockbuster.

Momenteel werkt de actrice aan de film Piku, waarin ze te zien is naast Amitabh Bachchan en Irrfan Khan.

Lees ook:Video: Bollywood Throwback Thursday – The Making of Om Shanti Om
Lees ook:Deepika Padukone nu ook op Facebook
Lees ook:Sania Mirza: “Ik zie Deepika Padukone in de hoofdrol”
Lees ook:Mallika Sherawat: “Bollywood is mijn leven”
Lees ook:Video: Deepika Padukone over haar depressie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.