Sonakshi Sinha speelt zus van topcrimineel Dawood in biopic

Topcrimineel Dawood Ibrahim, die de onderwereld laat sidderen, heeft 12 broers en zussen. Zijn zus Haseena Parkar woonde in Mumbai en had een hechte band met haar broer Dawood. Ze stierf echter in 2004 aan een hartaanval. Haar fascinerende levensverhaal wordt nu verfilmd door Apoorva Lakhia en de hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Sonakshi Sinha.

Sinha kan niet wachten om te beginnen aan de film. “Het is een geweldig script, een krachtige rol, een zeer intrigerend verhaal en een mogelijkheid om een personage te spelen dat totaal niet aansluit bij mijn persoon. Ik heb altijd al in een biopic willen spelen en deze is gewoon perfect. Het is een uitdaging en daar kijk ik erg naar uit.”

De biopic, getiteld Haseena – The Queen of Mumbai, beslaat 40 jaar van het leven van Haseena en is een emotionele saga van een vrouw en wat het betekende om de zus van een topcrimineel te zijn.

“Haseena aapa was een zeer complexe persoonlijkheid. Ik heb belangrijke delen van haar leven eruit gepikt en haar levensverhaal geschreven. Het idee voor dit verhaal kwam van Sameer Antulay en Mubina, Sonakshi en ik zijn er helemaal klaar voor om dit verhaal tot leven te brengen.”

De biopic wordt geproduceerd door Mubina Rattonsey en de opnames staan gepland voor begin 2016.

Lees ook:Sania Mirza: “Ik zie Deepika Padukone in de hoofdrol”
Lees ook:Sonakshi Sinha krijgt hoofdrol in vervolg Once Upon A Time in Mumbaai
Lees ook:Nu ook Sonakshi Sinha in Race 2
Lees ook:Exclusieve trailer + Poster: Joker (31 augustus 2012)
Lees ook:Sonakshi en Prabhudeva nemen een break… van elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.