Hoe Priyanka Chopra de rol in Quantico bemachtigde

Miss World, Bollywood en nu Amerika…Priyanka Chopra is er klaar voor om de hele wereld te veroveren met Quantico. Maar hoe heeft ze de rol bemachtigd?

“Dat is een zeer interessant verhaal”, zegt Chopra in een recent interview. “Ik ontmoette de casting-regisseur van ABC via een gemeenschappelijke vriend. We hadden een leuk gesprek, maar ik vloog daarna naar India om verder te werken aan mijn films. Zij sprak met mijn manager en had een paar idee├źn voor mij. Ze vloog naar India, bezocht mij op de set en verkocht mij het idee om in Amerika mee te werken aan een tv-serie.”

“Ik was eerlijk gezegd wel een beetje sceptisch, want je gaat mogelijk een contract aan van enkele jaren. En ik ben niet bereid om mijn film-carriere op te geven. Ik wil het kunnen combineren. Ze zei ‘kom gewoon langs, lees de pilot en laat mij dan weten hoe je erover denkt’.”

Chopra las 26 pilots en Quantico raakte haar het meest. “Dit was mijn favoriet, hoewel ik ook erg neigde naar The Muppets, maar mij werd verteld dat Miss Piggy de schijnwerpers niet deelt.”

De 32-jarige actrice deed auditie en we weten allemaal wat er daarna is gebeurd.

Promo Quantico Aflevering 3

Lees ook:Video: Bekijk de eerste 8 minuten van de ABC serie Quantico
Lees ook:Video: 15 jaar Priyanka Chopra
Lees ook:Priyanka Chopra speelt FBI-agent in ABC’s Quantico
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Priyanka Chopra
Lees ook:Video: Priyanka Chopra wint People’s Choice Award voor Favorite New Actress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.