Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (De actrices)

Deze hele week is Shah Rukh Khan iedere avond om 20:00 uur te horen op BBC Asian Network met zijn eigen radioshow.

In deze exclusieve vijf-delige serie vertelt de acteur verhalen over en brengt hulde aan degenen die hem het meest geïnspireerd en beïnvloed hebben. Ook de muziek in deze show is gekozen door SRK zelf. Hij draagt de nummers op aan zijn helden.

Vanavond zijn eerbetoon aan al zijn vrouwelijke co-stars: de actrices!

De actrices
In dit vierde deel richt SRK de spotlight op de actrices die met hem hebben geacteerd. Hij zegt dat hij het geluk heeft gehad dat hij met “drie generaties van actrices heeft mogen werken”, dat hij dit ervaart “als een geweldige leerervaring” en dat “zijn vrouwelijke co-stars hem hebben gemaakt tot de ster dat hij is.”

Hij onthult dat actrices, in deze door mannen gedomineerde industrie, de meeste credit verdienen en hoe deze dames hem hebben geïnspireerd. En die inspiraties variëren van “mij meer vertrouwen geven in mijn kunnen tot aan het geven van dansles”.

Khan haalt herinneringen op over de tijd dat hij zich moest kleden als een vrouw voor een scene in een van zijn films. Hij vond het een heel gedoe – de kleding, make-up, pruiken en valse wimpers – het was zelfs zo moeilijk en stressvol dat de acteur na het filmen in het ziekenhuis belandde!

Hij prijst hun ‘professionaliteit, het harde werken en hun nederigheid en vertelt hoe hij met de meeste van hem een geweldige vriendschap heeft opgebouwd.

Lees ook:The Fault in our Stars verfilmd in Bollywood
Lees ook:Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Taj Mohammed Khan)
Lees ook:PK poster niet origineel
Lees ook:Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Jij en ik)
Lees ook:Kajol is mijn favoriet, Kareena mijn maatje : Arjun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.