Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Jij en ik)

Deze hele week is Shah Rukh Khan iedere avond om 20:00 uur te horen op BBC Asian Network met zijn eigen radioshow.

In deze exclusieve vijf-delige serie vertelt de acteur verhalen over en brengt hulde aan degenen die hem het meest geïnspireerd en beïnvloed hebben. Ook de muziek in deze show is gekozen door SRK zelf. Hij draagt de nummers op aan zijn helden.

Vanavond het laatste deel: SRK en zijn eerbetoon aan het publiek: jij en ik.

De ‘gewone mensen’: jij en ik
SRK kijkt terug op zijn vader’s visie: Het is bijzonder om gewoon te zijn. Khan spreekt over hoeveel hij heeft geïnvesteerd in hard werken en hoe hard hij wel niet heeft gewerkt om zijn gebrek aan talent te verdoezelen. Daarnaast onthult hij dat hij, net als aan het begin van zijn carrière, ook vandaag de dag nog altijd dezelfde angst heeft om te falen.

Ook spreekt hij over zijn geloof en gaat verder in op God en religie. En hoe hij gelooft dat hij ook net zo normaal is als jij en ik en ook net als ons normale dingen doet.

Khan vertelt het verhaal van een gewone man uit Mumbai en hoe zo’n dag er volgens hem uitziet. Hij maakt zijn eigen eten klaar, stapt in een overvolle trein naar zijn kantoor in de stad, komt thuis met de wens om het zijn vrouw en moeder zo comfortabel mogelijk te maken ondanks het feit dat hij niet veel geld te besteden heeft. “Het gaat er niet om hoe duur je shirt of je jack is, maar hoeveel je geniet van het dragen van dit shirt of jack!” Hij voegt toe dat de gewone man de echte held is, omdat zij kunnen genieten van het leven, ondanks alle problemen in de wereld.

Lees ook:Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Amitabh Bachchan)
Lees ook:Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Taj Mohammed Khan)
Lees ook:Kangna Ranaut: “Ik zal nooit onder het mes gaan”
Lees ook:Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Dhyan Chand)
Lees ook:De geheime wapens van Shilpa Shetty en Bipasha Basu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.