Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Alia Bhatt

De afgelopen jaren zagen we enkele star kids hun grote spraakmakende debuut maken in Bollywood. De grote vraag is natuurlijk wie heeft het in zich om zijn of haar stempel op Bollywood te drukken?

Deze week kijken we naar vijf debutanten, hun films en verwachtingen. Vandaag de eerste dame in ons rijtje: Alia Bhatt.

Alia Bhatt
Alia Bhatt is de jongste dochter van regisseur-producent Mahesh Bhatt, nichtje van producent Mukesh Bhatt en acteur Emraan Hashmi en zusje van Pooja Bhatt. Zij maakte vorig jaar op 19-jarige leeftijd haar debuut in Karan Johar’s superhit Student of the Year.

Critici
Critici spraken vol lof over deze jonge dame. Ze komt over als een zelfverzekerde meid die weet wat zij wilt. De filmindustrie heeft er een jong talentje bij.

Experts aan het woord
Volgens insiders heeft Alia wel degelijk de potentie en het talent om een superster te worden, maar ze heeft nog wel een lange weg te gaan voordat zij een ‘merk’ wordt.

Distributeur Shyam Shroff over jong talent: “Als je getalenteerd bent, kun je het je niet veroorloven om te lang uit het publieke oog te verdwijnen. Je moet betrokken zijn, je naam verbinden aan de juiste projecten en het meest belangrijke: jezelf goed gedragen.”

Trotse vader
Vader Mahesh Bhatt is trots op zijn kleine meid, maar weet dat Alia hard zal moeten werken.

“Ze doet het goed bij het jongere publiek, maar moet uit haar comfort-zone stappen. Ze moet meer laten zien. Een lange, succesvolle carrière is geen toeval en in de beginfase is iedereen aardig tegen je.”

Nieuwe projecten
Op dit moment werkt de actrice aan twee nieuwe projecten: Imtiaz Ali’s Highway, waarin ze te zien is naast Randeep Hooda en Abhishek Verman’s 2 States met Arjun Kapoor. 2 States is gebaseerd op het gelijknamige boek van Chetan Bhagat. We zijn in ieder geval zeer benieuwd naar beide films.

Lees ook:Alia Bhatt nodigt iedereen uit voor haar verloving
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Arjun Kapoor
Lees ook:Alia Bhatt: “Ik ben nog geen ster”
Lees ook:Trailer: 2 States (18 april 2014)
Lees ook:Arjun Kapoor en Alia Bhatt in 2 States

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.